HerNews.gr
Μόδα

Micro trends που κυβερνούν τώρα τη μόδα

Ενώ όλοι αγαπάμε τα διαχρονικά βασικά κομμάτια μας, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε τα υπέροχα micro trends που έχουν κυριαρχήσει στις ροές των social media. Το καλύτερο βέβαια είναι ότι δεν χρειάζεστε ένα εντελώς νέο ντύσιμο για να βουτήξετε σε αυτές τις τάσεις. Το κλασικό τζιν σας θα είναι ο έμπιστος σύντροφός σας σε αυτήν την περιπέτεια μόδας.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να ροκάρετε με χρωματιστά αθλητικά παπούτσια, κομψά τζιν cargo, statement μαγιό, φλατ παπούτσια κι εμβληματικά prints. Ας βουτήξουμε στον κόσμο αυτών των τάσεων που πρέπει να δοκιμάσετε, αφού πετυχαίνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ νεωτερικότητας και διαχρονικότητας!

Cargo jeans

Τα cargo τζιν καταλαμβάνουν την καλοκαιρινή σκηνή! Με τη χαλαρή, φαρδιά εφαρμογή τους, φέρνουν μια νότα αστικής γοητείας στη συλλογή σας από τζιν. Αγκαλιάστε τις δονήσεις του It-girl συνδυάζοντας αυτά τα μοντέρνα παντελόνια με ένα λευκό λινό. Το αποτέλεσμα θα είναι μια τέλεια ισορροπία που τραβάει την προσοχή στο κομψό παντελόνι σας.

Φλατ παπούτσια

Αυτά τα μαγευτικά παπούτσια έχουν κατακτήσει τις λίστες με τα ψώνια που θέλουμε να κάνουμε. Αλλά μην ανησυχείτε, συνδυάζονται άψογα με την γκαρνταρόμπα σας με λευκό τζιν ή κλασικά τζιν. Η άνεση και το στιλ συνδυάζονται άψογα, κάνοντας τα πόδια σας να αισθάνονται υπέροχα.

Statement μαγιό

Ποιος είπε ότι τα μαγιό είναι μόνο για την παραλία; Οχι πια! Τα statement μαγιό έχουν κάνει θραύση ως το απόλυτο βασικό ρούχο της καλοκαιρινής μόδας. Βγάλτε αυτή την παραλιακή στολή στους δρόμους συνδυάζοντάς την με κλασικό boyfriend τζιν. Το beach glam συναντά το urban cool!

Camo prints

Τα camo prints επιστρέφουν κι είναι πιο τολμηρά από ποτέ! Αυτό το κλασικό μοτίβο έχει βρει τον δρόμο του στις καρδιές των fashionistas όπως η Kim Kardashian και η Kylie Jenner. Αγκαλιάστε την τάση κι απελευθερώστε τον εσωτερικό σας κομάντο με αυτά τα ευέλικτα prints.

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Όσα δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Oversize Jeans: Οι πιο cool τρόποι να το φορέσεις

Her News

Tommy Hilfiger: Συλλογή γυαλιών φθινόπωρο-χειμώνας 2023

HerNews ka

Maxi Φούστα: Πως θα απογειώσεις το απόλυτο trend του καλοκαιριού;

Her News b