HerNews.gr
Beauty

Προϊόντα για τα μαλλιά που καταπολεμούν το φριζάρισμα

Στρεσαρισμένα, ξηρά, φριζαρισμένα ή μη διαχειρίσιμα μαλλιά, όλες έχουμε βρεθεί σε μια από αυτές τις καταστάσεις. Ευτυχώς, με το κατάλληλο προϊόν  περιποίησης μαλλιών και τη χρήση έξυπνων εργαλείων styling, μπορείτε να πετύχετε τα μαλλιά των ονείρων σας και να πείτε αντίο στο φριζάρισμα!

Πρώτον, τι προκαλεί το φριζάρισμα στα μαλλιά;

Όσον αφορά το φριζάρισμα, η άνοδος της θερμοκρασίας και της υγρασίας μπορεί να προκαλέσει όλεθρο στα μαλλιά σας, αφαιρώντας το εξωτερικό στρώμα και ρουφώντας την υγρασία τους.

Styling και ζημιά από θερμότητα

Δεν πρέπει να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι η υπερβολική έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την υγεία των μαλλιών σας. Γνωρίζατε όμως ότι το ισιωτικό μαλλιών σας μπορεί να είναι ο λόγος που οι λείες τρίχες σας μετατρέπονται σε φριζαρισμένες μόλις βγείτε από την πόρτα του σπιτιού σας;

Οι υψηλές θερμοκρασίες, όπως αυτές που προέρχονται από το πιστολάκι ή το ισιωτικό μαλλιών σας, αφαιρούν την υγρασία που έχει ως αποτέλεσμα ξηρά μαλλιά.

Τα καλύτερα προϊόντα για φριζαρισμένα μαλλιά

Όταν πρόκειται για την περιποίηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, το σωστό σαμπουάν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αναζητήστε ένα σαμπουάν που μπορεί να καθαρίσει σε βάθος και να αφαιρέσει τη συσσώρευση του προϊόντος, χωρίς να αφαιρέσει τα φυσικά σας έλαια. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα κοντίσιονερ που θα σφραγίσει την υγρασία στις τρίχες των μαλλιών σας. Βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό σαμπουάν και κοντίσιονερ για τα μαλλιά σας. Σίγουρα όμως χρειάζεστε προϊόντα που έχουν ενυδατική δράση, περιέχουν κερατίνη και κάνουν απαλά τα μαλλιά σας.

Η σωστή προστασία των μαλλιών σας

Τα πιο σύγχρονα εργαλεία μαλλιών δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίζετε την θερμοκρασία. Αλλά πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν απλώς την ίδια θερμοκρασία χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τον τύπο των μαλλιών τους. Κατά γενικό κανόνα, οι υψηλότερες θερμοκρασίες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε πυκνά μαλλιά. Ενεργοποιήστε την πιο χαμηλή θερμοκρασία, εάν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα. Για τους περισσότερους τύπους μαλλιών η μεσαία ρύθμιση είναι η καλύτερη.

Για όσες προτιμούν να στεγνώνουν τα μαλλιά τους από το να τα ισιώνουν, φροντίστε πάντα να επιλέγετε ένα πιστολάκι μαλλιών με τεχνολογία ιόντων. Αυτό θα παράγει αρνητικά ιόντα και θα αποτρέψει το φριζάρισμα. Επιπλέον, εάν είστε μανιώδης χρήστης των εργαλείων styling, είναι καλύτερο να εισάγετε ένα προστατευτικό θερμότητας στη ρουτίνα σας. Έτσι θα διασφαλίσετε ένα πρόσθετο στρώμα προστασίας από τη φθορά και το φριζάρισμα.

Τελευταίες πινελιές

Ανεβάστε το χτένισμά σας με τα σωστά προϊόντα styling. Για απόλυτη λάμψη, αναζητήστε μια ενυδατική φόρμουλα – ορό, βάλσαμο ή μαλακτικό – που έχει σχεδιαστεί για να τιθασεύει το φριζάρισμα. Οι επιλογές μας περιλαμβάνουν πάντα λάδι καρύδας, λάδι argan και βιταμίνη Ε.

Μπάρα σαπουνιού: Οι λόγοι για να λούζεις με αυτή τα μαλλιά σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H nail artist της Kendall Jenner και της Hailey Bieber αποκάλυψαν το must-have χρώμα για το γιορτινό μανικιούρ!

HerNewskl

Zendaya: Τα 3 καλύτερα χτενίσματα με πλεξούδες που έχει κάνει ποτέ

HerNewskl

Bombshell bangs: Είναι οι πιο εντυπωσιακές αφέλειες που θα δείτε φέτος το καλοκαίρι

HerNewskl