HerNews.gr
Μόδα

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Όσα δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου

Ο Αύγουστος είναι προ των πυλών και πολύ λογικό είναι να ετοιμάζεσαι κι εσύ για διακοπές. Όμως ένα από τα πράγματα που παίρνει περισσότερο χρόνο όταν φτάνει η μέρα του ταξιδιού είναι το να οργανώσεις τη βαλίτσα σου.

Πρέπει να σκεφτούμε τι θα φορέσουμε και μένουμε πάντα με την αίσθηση ότι ξεχνάμε κάτι σημαντικό. Επομένως, είναι συνήθως πολύ χρήσιμο να ετοιμάζεις μια λίστα με ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια. Έτσι θα έχεις έναν οδηγό που θα σε βοηθήσει να πάρεις όσα πραγματικά χρειάζεσαι.

Όσα δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου στις διακοπές

Αύγουστος σημαίνει συνήθως διακοπές σε νησί! Αυτό συνεπάγεται ότι θα περνάς πολλές ώρες στην παραλία, οπότε πάρε οπωσδήποτε μαζί σου πολλά μαγιό. Έτσι θα έχεις περισσότερες επιλογές, δεν θα ξεμείνεις σίγουρα και θα έχεις να αλλάζεις το βρεγμένο σου μπικίνι ή ολόσωμο.

Επίσης σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου δύο ζευγάρια παπουτσιών. Κατά προτίμηση αν πας σε νησί με πλακόστρωτα σοκάκια, πάρε σανδάλια και εσπαντρίγιες. Μην ξεχάσεις βέβαια σαγιονάρες για να είσαι άνετη στην παραλία.

Από ρούχα για τις διακοπές χρειάζεσαι αέρινα φορέματα, σε λευκό, μαύρο και floral αποχρώσεις. Έτσι θα έχεις τι να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ που θα βγαίνεις για φαγητό και ποτάκι. Επιλέγοντας φορέματα κυρίως, δεν θα σκέφτεσαι με τι να τα συνδυάσεις και θα έχεις ένα ολοκληρωμένο ντύσιμο.

Την ίδια άνεση βέβαια προσφέρουν και οι ολόσωμες φόρμες, που είναι must have για τις διακοπές τα τελευταία χρόνια. Εμείς σου προτείνουμε να πάρεις μαζί ιδανικά ένα ολόσωμο σορτς, που μπορείς να το φορέσεις και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Φέτος όπως έχουμε πει και σε άλλο μας άρθρο είναι μεγάλη τάση τα boxer shorts. Είναι άνετα και ταιριάζουν με μπλουζάκια, crop top ή ένα κοντομάνικο πουκάμισο. Μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα σετ και να βγεις μια βόλτα στο μέρος των διακοπών σου και να πας για καφεδάκι!

Λευκό φόρεμα: Stylish τρόποι για να το φορέσεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φόρεμα για γάμο και βάπτιση: Στο Atelier Rene θα βρεις chic επιλογές για κάθε γούστο

Her News

Λευκό πουκάμισο: Το κομμάτι που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σας- Μοντέρνες ιδέες από άνοιξη καλοκαίρι 2023

HerNews ka

Nicole Kidman: To στιλ που θα ζήλευες!

Her News