HerNews.gr
Μόδα

Kylie Jenner: Ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της προσωπική σειρά ρούχων

Σύμφωνα με τη Lauren Sherman του Puck News , η Kylie Jenner βρίσκεται μπροστά σε μια άκρως απόρρητη νέα μάρκα μόδας, κάτι παρόμοιο με τους λιανοπωλητές fast-fashion που έχουν ξεριζώσει το στυλ των Kardashians εδώ και χρόνια – αλλά με ένα προϊόν υψηλότερης ποιότητας.

Η Sherman αναφέρει ότι ο Jens και η Emma Grede, οι εγκέφαλοι πίσω από την Skims της Kim Kardashian και το Good American της Khloé Kardashian, έχουν αρχίσει να παίρνουν συνεντεύξεις από υποψηφίους για θέσεις χωρίς να μοιράζονται λεπτομέρειες για το ίδιο το έργο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη επιδρομή της Kylie Jenner στη μόδα, αλλά η συνεργασία της με τους Gredes σηματοδοτεί ότι είναι η πιο σοβαρή απόπειρά της να μπει στη γεμάτη ανταγωνισμό αγορά. 

Η Kendall και η Kylie Jenner παρουσίασαν στο παρελθόν την ομώνυμη Καλιφόρνια-cool συλλογή βασικών προϊόντων (συμπεριλαμβανομένων των περίφημων μπλουζών Tupac και Biggie) και μαγιό, τα οποία πωλούνται ακόμα.

Kylie Jenner

Πώς θα ήταν μια σειρά μόδας Kylie Jenner; Το Instagram της ριάλιτι σταρ προσφέρει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του στυλ της και καθεμία από τις πολλές, πολλές εμφανίσεις της έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό: τις body-con σιλουέτες που κολλάνε στο σώμα και το αναδεικνύουν, το είδος των στενών, κολλητών φορεμάτων που μπορεί να θέλετε να φορέσετε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Regals Jewelry: Γίνε η Μούσα των Χριστουγέννων με λάμψη και κομψότητα

Her News

Jennifer Lopez: Αυτό είναι το αγαπημένο της ολόσωμο μαγιό!

HerNewskl

Ζώδια: Τι να φορέσετε αυτόν τον Απρίλιο σύμφωνα με το ωροσκόπιό σας

HerNews ka