HerNews.gr
Διεθνή

Τζόνι Ντεπ: Κυκλοφορεί με μπαστούνι μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο -ΦΩΤΟ

Ο Τζόνι Ντεπ έφτασε στη Βοστώνη την Παρασκευή χρησιμοποιώντας τη βοήθεια ενός μπαστουνιού πριν από τη συναυλία του, η οποία αρχικά είχε αναβληθεί λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Ο 60χρονος σταρ, φαινόταν να χαμογελά παρά τη χρήση μπαστουνιού ενόψει του σόου του την Παρασκευή το βράδυ με το συγκρότημά του, τους Hollywood Vampires.

Ο Ντεπ φόρεσε ένα ασπρόμαυρο oversized καρό μπλέιζερ με κουμπιά και από κάτω λευκό μπλουζάκι.

Συνδύασε το λουκ με σκούρο παντελόνι και μια λευκή μπαντάνα χωμένη στην τσέπη του.

Ο ηθοποιός φόρεσε επίσης πολυεπίπεδα κολιέ, συμπληρώνοντας το ντύσιμό του με μπλε καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Tο συγκρότημα του Ντεπ αναγκάστηκε να αναβάλει τρεις από τις ημερομηνίες της περιοδείας τους στις ΗΠΑ στις 29 Μαΐου όταν ο ηθοποιός τραυματίστηκε.Ο Τζόνι Ντεπ παίζει κιθάρα

«Με λύπη μοιραζόμαστε ότι οι Hollywood Vampires θα επαναπρογραμματίσουν τις τρεις ημερομηνίες της περιοδείας μας στις ΗΠΑ αυτή την ερχόμενη εβδομάδα», έγραψε το συγκρότημα – αποτελούμενο επίσης από τους Alice Cooper, Joe Perry και Tommy Henriksen – μέσω των σελίδων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκείνη την εποχή.

«Ο Τζόνι υπέστη έναν επώδυνο τραυματισμό στον αστράγαλο μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του και ο γιατρός του τον συμβούλεψε να μην ταξιδέψει.

Είναι συντετριμμένος από αυτή την εξέλιξη των γεγονότων, αλλά ανυπομονεί να ξεκουραστεί, ώστε και οι τέσσερις Vampires να φέρουν τον απόλυτο καλύτερο εαυτό τους στην περιοδεία στην Ευρώπη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Σορόκιν: Αποφυλάκιση υπό όρους για τη fake κληρονόμο του Netflix

Her News

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σε ετοιμότητα να αναλάβει τον θρόνο καθώς ο βασιλιάς Κάρολος μάχεται με τον καρκίνο

HerNews ka

Οι δισεκατομμυριούχοι του κόσμου: Αυτή είναι η χρυσή 10άδα σύμφωνα με το Forbes

Her News