HerNews.gr
Μόδα

Jennifer Lopez: Αυτό είναι το αγαπημένο της ολόσωμο μαγιό!

Jennifer Lopez

Κάθε καλοκαίρι, το δίλημμα “Ολόσωμο ή bikini;” επανέρχεται στο μυαλό μας, αφήνοντάς μας με αναπάντητα ερωτηματικά. Το bikini προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουμε το τέλειο μαύρισμα, ενώ το ολόσωμο φέρνει μια αίσθηση ασφάλειας.

Οι παράμετροι αυτοί συνεχίζουν να μας ταράζουν και να μας δημιουργούν διλήμματα. Σε ιδανική περίπτωση, αν έχεις τη δυνατότητα, μπορείς να αναδείξεις και τα δύο σχέδια στις εμφανίσεις σου, ανάλογα με την περίσταση.

Ωστόσο, όταν έρχεται η στιγμή να κάνεις την επιλογή, η συμβουλή είναι να επιλέξεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφα και άνετα με το σώμα σου.

Jennifer Lopez: Αυτό είναι το αγαπημένο της ολόσωμο μαγιό!

Η Jennifer Lopez φαίνεται να έχει κάνει την απόφαση για το στιλ της στην παραλία ή στην πισίνα για φέτος! Κρατώντας την παράδοση, η Lopez επιλέγει να φορέσει ένα ολόσωμο μαγιό για μία ακόμη χρονιά. Το μαγιό της έχει μια απαλή απόχρωση του dusty pink και ξεχωρίζει χάρη στην ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια του cut out στο πάνω μέρος, που προσθέτει μια διακριτική πινελιά διαφορετικού στυλ.

Η Lopez συνδυάζει το μαγιό της με κρίκους και ένα name logo necklace, που αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο το σύνολό της. Η επιλογή αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά το υπέροχο αίσθημα του στυλ της και την ικανότητά της να ενσωματώνει τις τάσεις με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Με τον τόνο του dusty pink και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, το μαγιό της Lopez αντικατοπτρίζει την εκλεπτυσμένη και στιλάτη αισθητική που τη χαρακτηρίζει.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez: Εύχεται με τον πιο τρυφερό τρόπο στον σύζυγό της Ben Affleck για τα γενέθλιά του – “Σ ‘αγαπώ”

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Τι δώρο να διαλέξω;

Her News

HOFF: Το brand που έγινε τάση παγκοσμίως και σίγουρα θα το λατρέψεις

Her News

Sheer Trend: Πώς θα φορέσετε το συγκεκριμένο fashion trend!

HerNewskl