HerNews.gr
Διεθνή

Angus Cloud: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του Euphoria σε ηλικία 25 ετών

Ο σταρ του «Euphoria» Angus Cloud πέθανε τη Δευτέρα. Ήταν 25.

Ο ηθοποιός, γνωστός για το ρόλο του εμπόρου ναρκωτικών Fezco στη σειρά του HBO, πέθανε στο σπίτι της οικογένειάς του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, ανέφερε το TMZ .Angus Cloud στην Ευφορία

«Με τη πιο βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδερφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας από πολλές απόψεις», ανέφερε η οικογένειά του σε δήλωση.

Η οικογένεια αποκάλυψε ότι ο Cloud πέθανε λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα του .

«Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια», συνέχισαν.

Angus Cloud στην Ευφορία

«Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι να γνωρίζουμε ότι ο Angus έχει ξαναβρεθεί με τον μπαμπά του, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ο Angus ήταν ανοιχτός σχετικά με τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση στους άλλους ότι δεν είναι μόνοι και δεν πρέπει να το πολεμήσουν μόνοι τους στη σιωπή».

Η οικογένεια πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ότι ο κόσμος τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε προστασία της ιδιωτικής ζωής αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμη επεξεργαζόμαστε αυτήν την καταστροφική απώλεια».

Σύμφωνα με το TMZ, η αστυνομία δέχθηκε κλήση από τη μητέρα του Cloud το πρωί της Δευτέρας, αφού ανέφερε «πιθανή υπερβολική δόση» και είπε ότι ο γιος της δεν είχε σφυγμό.Angus Cloud στην Ευφορία

Στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου.

Μετά την είδηση, το HBO θρήνησε τον θάνατο του ηθοποιού σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Instagram .

«Είμαστε απίστευτα λυπημένοι που πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Angus Cloud», έγραψε το δίκτυο. «Ήταν απίστευτα ταλαντούχος και αγαπημένο μέλος της οικογένειας του HBO και της Euphoria. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο Cloud θα μείνει στη μνήμη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ως Fezco στο εφηβικό δράμα του δικτύου “Euphoria”, στο οποίο πρωταγωνίστησε για δύο σεζόν.

Euphoria Actor Angus Cloud Dead at 25

«Δεν υπήρχε κανένας σαν τον Άνγκους. Ήταν πολύ ιδιαίτερος, πολύ ταλαντούχος και πολύ νέος για να μας αφήσει τόσο σύντομα», λέει ο δημιουργός της σειράς, Sam Levinson, σε μια δήλωση.

«Επίσης πάλεψε, όπως πολλοί από εμάς, με τον εθισμό και την κατάθλιψη. Ελπίζω να ήξερε πόσες καρδιές άγγιξε. Τον αγάπησα. Πάντα θα τον αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη και ο Θεός να ευλογεί την οικογένειά του».

Άλλες ερμηνείες του περιλαμβάνουν ρόλους στις ταινίες “North Hollywood” και “The Line” και καμέο σε μουσικά βίντεο για το “Cigarettes” του Juice WRLD καθώς και στο “Mamiii” των Becky G και Karol G.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Καμίλα & Κέιτ Μίντλεντον θα φορούν μοντέρνα φορέματα- Πως θα είναι ντυμένος ο πρίγκιπας Χάρι

HerNews ka

Βασίλισσα Καμίλα: Εμφανίστηκε μόνη της στο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνταντίνου – Απών και ο Ουίλιαμ

HerNews ka

Ανδριάνα Μαννέτα: Η Ελληνίδα κειμενογράφος του βρετανικού παλατιού αποκαλύπτει τα πάντα για την στέψη του βασιλιά Κάρολου

HerNews ka