HerNews.gr
Beauty

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το τέλειο beach look για τις διακοπές της

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστή για το αψεγάδιαστο στιλ και το άψογο μακιγιάζ της, και αυτό φαίνεται να ισχύει ακόμα και όταν βρίσκεται στην παραλία. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα ελαφρύ και φυσικό μακιγιάζ που είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις.

Κατερίνα Καινούργιου

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτού του μακιγιάζ είναι τα juicy nude χείλη. Η Κατερίνα επέλεξε να τονίσει τα χείλη της με ένα nude gloss, προσθέτοντας λάμψη και υγρασία στα χείλη της. Το nude χρώμα είναι κλασικό και κολακεύει όλους τους τόνους δέρματος, κάνοντας τα χείλη να φαίνονται πιο πλούσια και έντονα, χωρίς να είναι υπερβολικά.

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το τέλειο beach look για τις διακοπές της

Εκτός από τα χείλη, η Κατερίνα δημιούργησε μια φυσική βάση με φωτεινή επιδερμίδα. Χρησιμοποίησε μια σκιά σε μπεζ-χρυσό απόχρωση στα βλέφαρα για να δώσει λάμψη και να αναδείξει τα μάτια της. Το eyeliner προσέθεσε έναν ελαφρύ ορισμό στο πάνω βλέφαρο, δίνοντας μια διακριτική πινελιά στο μακιγιάζ. Η επιλογή της να κρατήσει τα μάτια της απλά και φυσικά, δίνει ένα αέρινο και ανάλαφρο αποτέλεσμα που ταιριάζει άψογα στο καλοκαιρινό περιβάλλον.

Το μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και το φυσικό τους look ακόμα και στην παραλία. Με τα juicy nude χείλη και τα φυσικά μάτια, αυτό το μακιγιάζ είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις και συναντήσεις.

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή είναι η αγαπημένη της αντηλιακή κρέμα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Η νέα τάση στην εφαρμογή lipstick για βραδινές εμφανίσεις

HerNewskl

Zendaya: H iconic εμφάνιση της την ημέρα των γενεθλίων της

HerNewskl

Nail piercing: Η τάση που ξεκάθαρα ηρθε για να μείνει το 2024

HerNewskl