HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Στικούδη: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Η Κατερίνα Στικούδη θα κάνει το opening act στη μεγάλη συναυλία της  Christina Aguilera στο φετινό Europride που θα διεξαχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στη Μάλτα και πιο συγκεκριμένα στη Βαλέτα.

 Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes”, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε ποια είναι τα συναισθήματά της για αυτή τη σημαντική στιγμή της καριέρας της.

«Φυσικά και έχω άγχος. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, αλλά είμαι συγκεντρωμένη. Θέλω να παρουσιάσω κάτι πολύ όμορφο. Έχουμε προετοιμάσει ένα  εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ ωραίες χορογραφίες, φανταστικά κοστούμια», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον η Κατερίνα Στικούδη τόνισε ότι: «Δεν κάνω κάποιες συζητήσεις αυτή τη στιγμή. Οτιδήποτε είναι θα το ανακοινώσουμε. Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση να παρουσιάσω το Shopping Star».

«Είμαι σε μια δημιουργική φάση. Πάντα η δουλειά μου, μου άρεσε πάντα την αγαπούσα γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ να εκφραστώ, να κάνω πράγματα και να κάνω πράξη όλα αυτά που έχω στο κεφάλι μου», δήλωσε κλείνοντας η Κατερίνα Στικούδη.

Κατερίνα Στικούδη: Θα ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera στο φετινό Europride

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ραμόνα Βλαντή: «Η Σοφία Χατζηπαντελή χρειάζεται αγάπη, έχει κάτι μέσα της»

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ: Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ που φωτίζει την αθέατη πλευρά της JLo

Her News

Στέλιος Κουδουνάρης: Για ποιο λόγο φοράει συνεχώς μαύρα ρούχα; – Δείτε τι λέει ο ίδιος

HerNews ka