HerNews.gr
Social News

Lizzo: Απαντά για πρώτη φορά δημόσια για τις κατηγορίες που δέχθηκε για σεξουαλική παρενόχληση

Η Lizzo απάντησε για πρώτη φορά στη μήνυση βόμβα που κατέθεσαν εναντίον της την Τρίτη τρεις από τις πρώην χορεύτριές της.

«Αυτές οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ δύσκολες και συντριπτικά απογοητευτικές», είπε η Lizzo σε δήλωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Πέμπτης.

«Η εργασιακή μου ηθική, η ηθική και ο σεβασμός μου έχουν αμφισβητηθεί. Ο χαρακτήρας μου έχει επικριθεί. Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς ισχυρισμούς, αλλά αυτοί είναι τόσο απίστευτοι όσο ακούγονται και πολύ εξωφρενικοί για να μην αντιμετωπιστούν».

Lizzo.

Η Lizzo είπε ότι οι «συνταρακτικοί» ισχυρισμοί προέρχονταν από πρώην υπαλλήλους που «ήδη παραδέχτηκαν δημόσια» ότι η συμπεριφορά τους κατά την περιοδεία μαζί της ήταν «ανάρμοστη και αντιεπαγγελματική».

Εξήγησε ότι με το «πάθος» της συνοδεύεται από «σκληρή δουλειά και υψηλά πρότυπα», παραδέχοντας ότι πρέπει να «πάρει σκληρές αποφάσεις».

«Δεν είναι ποτέ πρόθεσή μου να κάνω κάποιον να νιώσει άβολα ή ότι δεν τον εκτιμούν ως σημαντικό μέρος της ομάδας».

lizzo

Η ερμηνεύτρια είπε στη δήλωσή της ότι δεν προσπαθούσε να εμφανιστεί ως “θύμα”, αλλά παρακάλεσε τους θαυμαστές και τους οπαδούς της να ξέρουν ότι δεν είναι “η κακιά” που την παρουσιάζουν τις τελευταίες μέρες.

«Είμαι πολύ ανοιχτή με τη σεξουαλικότητά μου και εκφράζομαι, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ή να επιτρέψω στους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν αυτή τη διαφάνεια για να με κάνουν να είμαι κάτι που δεν είμαι», έγραψε. «Δεν υπάρχει τίποτα που να παίρνω πιο σοβαρά από τον σεβασμό που αξίζουμε ως γυναίκες στον κόσμο».

Η Lizzo πρόσθεσε ότι ξέρει πώς είναι «να ντρέπεσαι για το σώμα σου σε καθημερινή βάση και ποτέ δεν θα επέκρινε ή θα απέλυε έναν υπάλληλο λόγω του βάρους του».

«Είμαι πληγωμένη, αλλά δεν θα αφήσω την καλή δουλειά που έχω κάνει στον κόσμο να επισκιαστεί από αυτό», κατέληξε. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να με υποστηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Lizzo: Οι πρώην χορεύτριες της την κατηγορούν ότι τις πίεσε να συμμετάσχουν σε σεξουαλικά σόου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμα που έστειλε στην Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση στην Πάτρα

HerNewskl

Οδυσσέας Σταμούλης: Επέστρεψε στο θέατρο λίγους μήνες μετά τον θάνατο του γιού του – (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Συγκλονισμένος ο Παύλος Γλύξμπουργκ για την τραγωδία στα Τέμπη: «Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα»

Her News