HerNews.gr
Μόδα

Η δερμάτινη ζώνη είναι must have αξεσουάρ

Μια ζώνη μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να κρατήσει σταθερό το φαρδύ παντελόνι σας. Αυτό το υποτιμημένο αξεσουάρ αναδεικνύει το σχήμα σας, προσθέτει προσωπικότητα στο συνδυασμό μπλουζάκι και τζιν και το πιο σημαντικό, δένει ολόκληρη την εμφάνισή σας, ενώ σας εμποδίζει να φαίνεστε ατημέλητη.

Για να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε αυτό το βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας, έχουμε μερικούς καλούς λόγους που θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον μια δερμάτινη ζώνη στην ντουλάπα σας.

Must have αξεσουάρ η δερμάτινη ζώνη

Μια μαύρη ζώνη αποτελεί must have αξεσουάρ. Για παράδειγμα μια δερμάτινη ζώνη με ασημί υλικό φαίνεται casual και χαμηλών τόνων. Τα Σαββατοκύριακα, θα συμπληρώσει καλά τα τζιν outfit σας.

Από την άλλη η κλασική μαύρη δερμάτινη ζώνη είναι ιδανική για office look ή το αγαπημένο σας λευκό σορτς ή παντελόνι. Οι απλές, λεπτές ζώνες προσθέτουν επιπλέον ενδιαφέρον χωρίς να κατακλύζουν την εμφάνισή σας. Αυτή η ζώνη είναι ο τέλειος τύπος ζώνης για να επιλέξετε αν θέλετε να διατηρήσετε μια κομψή εμφάνιση.

Γενικά το δέρμα είναι το βασικό ύφασμα για την κατασκευή των αγαπημένων μας αξεσουάρ και τα τζιν είναι το τέλειο ρούχο για να συνδυάσετε με αυτόν τον τύπο αξεσουάρ. Όταν σκέφτεστε λοιπόν πώς να συνδυάσετε το τζιν σας, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι η κλασική μαύρη ζώνη ή η καφέ δερμάτινη ζώνη. Αλλά σας ενθαρρύνουμε να γνωρίσετε κι άλλα χρώματα, τα οποία, όπως αυτά, θα είναι εξαιρετικά εύκολο να συνδυαστούν. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Λετίσια: Το ιδανικό παλτό για κάθε οffice look!

HerNewskl

Βασίλισσα Λετίθια: Η επιτομή της καλοκαιρινής φινέτσας!

Her News

Τάσεις σε μπικίνι & μαγιό: Ποια θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2024;

HerNews ka