HerNews.gr
Μόδα

Must have κοσμήματα που χρειάζεται κάθε γυναίκα

Η μόδα μπορεί να αλλάζει, αλλά το στιλ παραμένει αιώνιο. Μια συλλογή από must have κοσμήματα είναι απαραίτητη για κάθε γυναίκα. Πάντα  χαρίζουν το κατάλληλο ύφος σε ένα outfit και ολοκληρώνουν την συνολική εικόνα. 

Κάθε γυναίκα χρειάζεται βασικά είδη κοσμημάτων που μπορούν να μεταφέρουν ένα ρούχο από καθημερινό σε βραδινό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τα παρακάτω κομμάτια προσθέτουν μια απλή κομψότητα σε κάθε σύνολο.

Σκουλαρίκια κρίκοι

Τα σκουλαρίκια με κρίκους είναι ένα τόσο απλό σχέδιο, αλλά είναι κι εξαιρετικά ευέλικτο κόσμημα. Οι μεγάλοι χρυσοί κρίκοι, ταιριάζουν σε ένα outfit για την παραλία, αλλά και με μια κομψή ολόσωμη φόρμα το βράδυ. Η απόλυτη συλλογή σκουλαρικιών με κρίκους θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει μεσαίου μεγέθους κρίκους, αλλά κι ένα πιο πολύχρωμο ζευγάρι.

Κολιέ με αλυσίδα

Ένα από τα μεγαλύτερα trends στα κοσμήματα των τελευταίων ετών, το κολιέ με αλυσίδα, ήρθε για να μείνει. Υπάρχει κάτι που ταιριάζει σε κάθε στιλ και προϋπολογισμό. Οι αλυσίδες λειτουργούν καλύτερα όταν φοριούνται χαλαρά, κάνοντας layering με δύο ή τρία κολιέ, πάνω από ένα λευκό μπλουζάκι.

Ένα κλασικό ρολόι

Το ρολόι είναι το απόλυτο αξεσουάρ καθημερινής πολυτέλειας. Η τελευταία πινελιά που κάνει κάθε ντύσιμο ολοκληρωμένο. Ως αποτέλεσμα, κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο ρολόγια. Ένα πιο καλό κι ένα για πιο casual outfits ή το γυμναστήριο.

Βραχιόλια

Τα περισσότερα ρολόγια κάνουν μια δήλωση από μόνα τους, αλλά δεν βλάπτει να προσθέσετε μερικά βραχιόλια στην εμφάνισή σας. Τα βραχιόλια έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Μπορεί να θέλετε να φορέσετε ένα βραχιόλι με διακοσμητικό κρεμαστό την μια μέρα κι ένα βραχιόλι τένις την επόμενη. Μερικές γυναίκες έχουν ένα ή δύο βραχιόλια που δεν τα βγάζουν ποτέ, ενώ άλλες τα φορούν μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Αποφασίστε ποιο είδος fashionista θέλετε να είστε και, στη συνέχεια, βρείτε τα κατάλληλα βραχιόλια που σας ταιριάζουν.

Δαχτυλίδια

Συλλογή με κοσμήματα, χωρίς μερικά δαχτυλίδια, δεν είναι ολοκληρωμένη! Τα μικρά, απλά δαχτυλίδια φαίνονται υπέροχα όταν τα βάζετε σωστά στα δάχτυλά σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να είστε πιο τολμηρές και να ψωνίσετε μεγάλα, statement δαχτυλίδια για να τραβήξετε τα βλέμματα. Σκεφτείτε τι ταιριάζει καλύτερα με το στιλ και την προσωπικότητά σας και τι σας κάνει πιο άνετη, επίσης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Tie dye: Η πολύχρωμη τάση πού ήρθε για ανεβάσει την διάθεσή μας

Her News

Rihanna: Eντυπωσίασε με το maternity style της δεύτερης εγκυμοσύνης της

HerNewskl

Αυτή η υποτιμημένη τάση της μόδας θα κυριαρχήσει όλο το καλοκαίρι

HerNews ka