HerNews.gr
Health

Το Pharmacy295 αναβάθμισε την online παρουσία του με ένα σύγχρονο, ηλεκτρονικό κατάστημα

Έχοντας αφουγκραστεί τόσο τις ανάγκες των πελατών του, όσο και τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον ψηφιακό κόσμο, το νέο Pharmacy295 προσφέρει στους επισκέπτες του μια omnichannel εμπειρία αγορών που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Όλες οι λειτουργίες του νέου Pharmacy295 έχουν σχεδιαστεί με βάση τα trends της αγοράς κι έχουν ως στόχο την κάλυψη και των πιο απαιτητικών αναγκών των επισκεπτών του.

Τα νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά του, όπως η αναβαθμισμένη αναζήτηση προϊόντων, η κατηγοριοποίηση με βάση τις ανάγκες του χρήστη, τα εξελιγμένα φίλτρα αναζήτησης αλλά και τα μικρής διάρκειας videos με θέματα ομορφιάς και υγείας, προσφέρουν μια σύγχρονη αγοραστική εμπειρία στους online χρήστες.

Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τη διαθεσιμότητα των αγαπημένων του προϊόντων, σε ένα από τα 5 κοντινότερα σε αυτόν φαρμακεία.

Η omnichannel εμπειρία συνεχίζεται μέσω των beauty events που πραγματοποιούνται στα φυσικά καταστήματα του Pharmacy295.

Οι online χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για το πότε και σε ποιο κατάστημα θα διεξαχθεί το event που αφορά το αγαπημένο τους brand.

Από την αναβαθμισμένη online πλατφόρμα έως τα φυσικά καταστήματα, το Pharmacy295 επιδιώκει να δημιουργήσει ένα ευχάριστο ταξίδι αγορών για τους πελάτες του.

Επισκέψου τώρα το νέο http://www.pharmacy295.gr και απόλαυσε την απόλυτη εμπειρία αγορών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ο ρόλος της διατροφής στην ψυχική υγεία

Her News

Ημικρανία: Ο φυσικός τρόπος για να σταματήσει

Her News b

Δεν κοιμήθηκες καλά; Έτσι θα βγάλεις την ημέρα

Her News