HerNews.gr
Διεθνή

Θρήνος για την Σάντρα Μπούλοκ: Έφυγε από τη ζωή στα 57 του ο σύντροφός της – «Ήταν ο άνδρας της ζωής της»

Θρήνος για τη διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ Σάντρα Μπούλοκ καθώς έφυγε από τη ζωή ο επί χρόνια σύντροφός της, Μπράιαν Ράνταλ. Η ηθοποιός ήταν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η αδελφή της ηθοποιού, Γκεζίνε Μπούλοκ-Πράντο μοιράστηκε σπάνιες πληροφορίες για τις τελευταίες κοινές στιγμές του ζευγαριού σε ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στο Instagram μετά την τριετή μάχη του φωτογράφου με την ALS.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gesine Bullock-Prado (@gesinebp)

Η οικογένεια του Ράνταλ επιβεβαίωσε στο Page Six τη Δευτέρα ότι ο 57χρονος έφυγε από τη ζωή μετά από μυστική μάχη με την ασθένεια, η οποία προσβάλλει τα νευρικά κύτταρα του νωτιαίου μυελού και του εγκεφάλου.

«Είμαι πεπεισμένη ότι ο Μπρι έχει βρει το καλύτερο σημείο ψαρέματος στον παράδεισο και ήδη ρίχνει το δόλωμα του σε ορμητικά ποτάμια γεμάτα σολομούς», έγραψε η Γκενίζε κάτω από μια φωτογραφία του Ράνταλ.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι η Σάντρα ήταν στο πλευρό του πριν από τον θάνατό του το Σάββατο.

«Η ALS είναι μια σκληρή ασθένεια, αλλά υπάρχει κάποια παρηγοριά γνωρίζοντας ότι είχε τους καλύτερους φροντιστές στην καταπληκτική αδελφή μου και την ομάδα των νοσοκόμων που συγκέντρωσε και που τη βοήθησαν να τον φροντίσει στο σπίτι τους»,πρόσθεσε η Γκενίζε. «Αναπαύσου εν ειρήνη, Μπράιαν».

 

«Με μεγάλη θλίψη μοιραζόμαστε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Μπράιαν Ράνταλ απεβίωσε ειρηνικά μετά από τριετή μάχη με την ALS»,έγραψε η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της.

«Ο Μπράιαν επέλεξε από νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με την ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε σεβαστό το αίτημά του».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η αντίδρασή του για τον θάνατο του εγγονού του – «Βαθιά στενοχωρημένος»

HerNews ka

Harry Styles: Χτυπήθηκε στο μάτι από “ιπτάμενο αντικείμενο” κατά τη διάρκεια συναυλίας

HerNews ka

Cardi B: Επιβεβαίωσε ότι χώρισε με τον Offset!

HerNews ka