HerNews.gr
Beauty

Τζένη Μπαλατσινού: Έκανε το απόλυτo χτένισμα στα μαλλιά της για το καλοκαίρι

Τζένη Μπαλατσινού

Κάνοντας scroll στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δε θα μπορούσε να μην πέσει το μάτι μας στην πάντα εντυπωσιακή Τζένη Μπαλατσινού. Έτσι, κάνοντας μια περιήγηση στο προφίλ της, είδαμε ένα χτένισμα που λατρέψαμε και ξεχωρίσαμε και θεωρούμε πως είναι η τέλεια επιλογή για γάμους και βαπτίσεις το καλοκαίρι και θα σας το παρουσιάσουμε.

Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε το απόλυτο χτένισμα στα μαλλιά της εν όψει καλοκαιριού. Μάλιστα, είναι πάντα μια πολύ κομψή και εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία ωστόσο δεν μας έχει συνηθίσει σε έντονες αλλαγές, αφού επιλέγει τις πιο μικρές και διακριτικές που ξέρει πως θα της πηγαίνουν και νιώθει ασφαλής με αυτές. Έτσι, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχει επιλέξει να κόψει τα πολύ μακριά μαλλιά της, διατηρώντας ένα εντυπωσιακό και σικ μακρύ καρέ. Το συγκεκριμένο, όμως, χτένισμα που θα δούμε παρακάτω είναι ένα look που ταιριάζει τέλεια σε κάθε γυναίκα άνω των 50 και όχι μόνο.

Τζένη Μπαλατσινού: Έκανε το απόλυτo χτένισμα στα μαλλιά της για το καλοκαίρι

Τζένη Μπαλατσινού: Έκανε το απόλυτη χτένισμα στα μαλλιά της για το καλοκαίρι

Το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα που επέλεξε η Τζένη Μπαλατσινού

Εάν υπάρχει ένα hairstyle που εκπέμπει διαχρονική λάμψη και προσθέτει μια νότα κομψότητας ακόμη και στο πιο απέριττο look, τότε η Τζένη Μπαλατσινού μάς το παρουσίασε με μαεστρία και δεν είναι άλλο από το μακρύ καρέ με twist στις άκρες. Αποτελώντας πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες, είτε νεότερες είτε συνομήλικές, η Τζένη έχει δημιουργήσει με άψογο τρόπο ισορροπία στην καθημερινότητά της, ενώ παράλληλα προσφέρει συνεχώς εικόνες που αφορούν μια τρυφερή προσωπική και μια δυναμική επαγγελματική της ζωή.

Τζένη Μπαλατσινού: Έκανε το απόλυτη χτένισμα στα μαλλιά της για το καλοκαίρι

Καθώς προχωράει με σταθερά βήματα στη ζωή της, η ομορφιά και η κομψότητά της φαίνονται να αυξάνονται, με τις εμφανίσεις της να γίνονται σημείο αναφοράς. Ωστόσο, σχετικά με το υπέροχο και κομψό χτένισμα που αναφερόμαστε, προκάλεσε διθυραμβικά σχόλια και πολλοί εντυπωσιάστηκαν. Πρόκειται για ένα διακριτικό μακρύ καρέ με μια λεπτομερή χωρίστρα στο πλάι, ενώ η φράντζα της πέφτει με γοητεία στο πρόσωπό της. Η λεπτομέρεια που πραγματικά το ξεχώρισε ήταν η τελειότητα με την οποία οι άκρες των μαλλιών της είχαν σχηματιστεί, προσφέροντας το απαραίτητο ανάλαφρο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό twist. Το χρώμα των μαλλιών της, με τους υπέροχους χρυσούς και μελί τόνους, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της, κάνοντάς την να δείχνει ακόμα πιο νεότερη και λαμπερή.

Τζένη Μπαλατσινού: Έκανε το απόλυτη χτένισμα στα μαλλιά της για το καλοκαίρι

Αυτό το χτένισμα, όπως έδειξε η Τζένη Μπαλατσινού, είναι το ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να τονίσουν την κομψότητα και τη θηλυκότητά τους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Βίκυ Καγιά: H συμβουλή ομορφιάς για νεανικές εμφανίσεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cellophane nails: Τα nude χρώματα επανέρχονται στο προσκήνιο!

HerNewskl

Jennifer Lopez: Μας έδωσε την απόλυτη έμπνευση για το μακιγιάζ των εορτών

HerNewskl

Hair trends 2023: Βρήκαμε τις 5 τάσεις της άνοιξης για τα μαλλιά που θα δούμε παντού

HerNewskl