HerNews.gr
Beauty

Βίκυ Καγιά: H συμβουλή ομορφιάς για νεανικές εμφανίσεις

Η Βίκυ Καγιά έχει καθιερωθεί ως μια ειδική σε θέματα μόδας και styling, ωστόσο, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτούς τους τομείς. Το εκτεταμένο της background ως μοντέλο της έχει προσδώσει εμπειρία και εμπειρογνωμοσύνη και σε θέματα ομορφιάς, μαλλιών, μακιγιάζ και φροντίδας του δέρματος.

Βίκυ Καγιά

Μέσα από την πορεία της στον κόσμο της μόδας και του μοντελίνγκ, η Βίκυ Καγιά έχει αποκτήσει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και τεχνικών σχετικά με την ομορφιά. Αυτή η εμπειρία της της επιτρέπει όχι μόνο να εφαρμόζει τις σωστές τεχνικές για μακιγιάζ, μαλλιά και δέρμα, αλλά επίσης να μοιράζεται αυτές τις γνώσεις με το ευρύ κοινό και να προσφέρει χρήσιμες συμβουλές.

Βίκυ Καγιά: H συμβουλή ομορφιάς για νεανικές εμφανίσεις

Η προσέγγισή της στο μακιγιάζ είναι βασισμένη στην αρχή του “less is more.” Αναζητά την ισορροπία στο μακιγιάζ, ώστε να τονίσει ένα συγκεκριμένο σημείο του προσώπου, όπως τα μάτια ή τα χείλη, ενώ ταυτόχρονα αφήνει το υπόλοιπο μακιγιάζ πιο διακριτικό. Για παράδειγμα, αν επιλέξει έντονο μακιγιάζ στα μάτια, τότε αφήνει τα χείλη της σχεδόν άβαφα και αντίστροφα.

Βίκυ Καγιά

Το “glossy lips” look είναι μια από τις τάσεις που ακολουθεί. Επιλέγει διάφανα gloss ή lip oils για τα χείλη της, τα οποία προσδίδουν λάμψη και υγρασία, δίνοντας μια φρέσκια εμφάνιση. Αυτό το τεχνικό tip της βοηθά να διατηρεί ένα νεανικό και φρέσκο look, ενώ είναι κάτι που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Βίκυ Καγιά: Απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Blake Lively: Η πιο ρομαντική απόχρωση μανικιούρ για την άνοιξη του 2023!

HerNewskl

Christina Aguilera: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

HerNewskl

Beyoncé: Έκανε το πιο elegant μανικιούρ για τις γιορτές

HerNewskl