HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Μας έδωσε την απόλυτη έμπνευση για το μακιγιάζ των εορτών

Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez είναι ξεκάθαρα μια από τις πιο εντυπωσιακές stars της showbiz τα τελευταία χρόνια. Κάθε της εμφάνιση είναι μια νέα  έκπληξη που γίνεται στη συνέχεια τάση, καθώς αναδεικνύει το μοναδικό της στυλ.

Jennifer Lopez

Η ίδια φαίνεται να παραμένει πιστή στις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ της και τα nude lip gloss, αλλά δεν διστάζει να κάνει και κάποιες μικρές εξαιρέσεις.

Jennifer Lopez: Μας έδωσε την απόλυτη έμπνευση για το μακιγιάζ των εορτών

Μια από αυτές τις εξαιρέσεις ήταν η iconic της εμφάνιση στο ELLE Women in Hollywood Celebration, όπου επέλεξε μια υπέροχη απόχρωση του light blue στα μάτια της, ταιριάζοντας τέλεια με ένα φουτουριστικό, metallic crop top από τον οίκο Grace Ling.

Jennifer Lopez

Η JLo δημιούργησε ένα μακιγιάζ που έδωσε έμφαση στις μπλε σκιες, συνδυάζοντας το με έντονο ροζ  χρώμα στα ζυγωματικά και nude-pink στα χείλη, με ένα καφέ περίγραμμα. Το sleek bun χτένισμα της ήταν η τέλεια επιλογή για να αναδείξει το μοναδικό look της, ενώ παράλληλα ξεχωρίσαμε τη λαμπερή επιδερμίδα της με ένα bronze φινίρισμα ολοκλήρωνε την εμφάνισή της.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε την ασημί shimmer απόχρωση που πρόσθεσε στην εσωτερική γωνία των ματιών της, μαζί με το μαύρο μολύβι που χρησιμοποίησε στο κάτω βλέφαρο, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη λάμψη και ένταση στο εντυπωσιακό της βλέμμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συνένζυμο Q10: To συστατικό που αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος

HerNewskl

Under Contouring: Η makeup artist της Hailey Bieber αποκάλυψε τα μυστικά του μακιγιάζ της!

HerNewskl

Μαντώ Γαστεράτου: Έκανε το πιο κομψό μανικιούρ που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

HerNewskl