HerNews.gr
Ταξίδια

4 Εστιατόρια από το «Emily In Paris» που μπορείτε να επισκεφτείτε

Η σειρά «Emily In Paris» ακολουθεί τις περιπέτειες της Έμιλυ καθώς περιηγείται τη ζωή στο Παρίσι μετά τη μετακόμισή της για δουλειά. Ένα από τα προνόμια της εργασίας στην Πόλη του Φωτός είναι η δυνατότητα να συχνάζεις σε πολλές μοντέρνες και ιστορικές παμπ και καφέ, όπως είναι ο κανόνας για τους Γάλλους.

Αν είσαι όμως θαυμάστρια ή απλά κάποια που αναζητά νέα κι ενδιαφέροντα γαστρονομικά μέρη για να προσθέσει στη διαδρομή της στο Παρίσι, εδώ είναι μια λίστα με τέσσερα εστιατόρια που ήταν μέρος μερικών από τις πιο εμβληματικές στιγμές της σειράς.

Terra Nera

Το ρουστίκ γαλλικό εστιατόριο του Gabriel στο «Emily In Paris» είναι στην πραγματικότητα ένα ιταλικό εστιατόριο που ονομάζεται Terra Nera. Εκτός από τα νόστιμα ιταλικά πιάτα, το εστιατόριο προσφέρει επίσης εκπληκτική θέα στο Πάνθεον από τη βεράντα του.

Le Café Marly

Το μεσημεριανό γεύμα της Καμίλ, της Έμιλυ και της Σιλβί έγινε σε αυτό το πολυτελές καφέ με την εκπληκτική θέα. Το κλασικό γαλλικό εστιατόριο βρίσκεται στο Λούβρο, που πρέπει να επισκεφθείτε.

La Société

Αν θυμάστε καλά, αυτό είναι το εστιατόριο όπου η Sylvie συναντά τους πολύ νεότερους φίλους του συντρόφου της Erik και του δείχνει ότι είναι περήφανη για τη σχέση τους.

The Bombardier

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Bombardier (@bombardierpubparis)


Η Έμιλυ και ο Άλφι επισκέφτηκαν μια παραδοσιακή παμπ αγγλικού τύπου επειδή ήθελε να της γνωρίσει τη βρετανική εμπειρία. Η παμπ είναι κρυμμένη στην καρδιά της διάσημης συνοικίας Latin του Παρισιού. Σίγουρα θα σας δώσει μια γεύση από την Αγγλία, ενώ βρίσκεστε στο Παρίσι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λιχαδονήσια: Ζήστε τη μοναδική εμπειρία στις μυθικές και εξωτικές ελληνικές νησίδες

HerNews ka

Το Παρίσι κάνει μια ιστορική αλλαγή για τουρίστες και κατοίκους!

Her News

Βρήκαμε τα πιο φθηνά νησιά! Ανάμεσα τους και ένα Ελληνικό

Her News b