HerNews.gr
Beauty

Florence Pugh: Έκανε το πιο εκκεντρικό μανικιούρ για το καλοκαίρι

Florence Pugh

Η Florence Pugh είναι σίγουρα ανάμεσα στα αγαπημένα beauty icons με τις συνεχείς και ενδιαφέρουσες αλλαγές στο στυλ της. Μετά το buzzcut και την ροζ απόχρωση στα μαλλιά, τώρα εντυπωσιάζει με ένα λαμπερό και καλοκαιρινό μανικιούρ που αξίζει να αναφερθεί από εμάς.

Florence Pugh

Η επιλογή της Florence Pugh για ένα κοραλλί και σχεδόν neon χρώμα στα νύχια της είναι ιδανική για την καλοκαιρινή περίοδο και αναδεικνύει το μαύρισμα της. Το εντυπωσιακό αυτό μανικιούρ συμπληρώνει το παιχνιδιάρικο και εκκεντρικό της στυλ, δίνοντας μια νότα διασκέδασης και φρεσκάδας στην εικόνα της.

Florence Pugh: Έκανε το πιο εκκεντρικό μανικιούρ για το καλοκαίρι

Η απόφαση της Florence Pugh να πειραματιστεί με διάφορα στοιχεία του εμφανισιακού της στυλ αποδεικνύει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή της για διαφορετικές εκφράσεις. Η επιλογή των χρωμάτων και των στοιχείων που εφαρμόζει τόσο στα μαλλιά όσο και στο μανικιούρ αποτελούν έμπνευση για όσους θέλουν να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα και να εκφραστούν μέσα από το στιλ τους.

Έτσι, η Florence Pugh αποτελεί ένα παράδειγμα μιας νέας γενιάς celebrities που αναδεικνύονται ως beauty icons με τον ξεχωριστό και διακριτικό τους τρόπο έκφρασης.

Florence Pugh

Straight brows: H νέα τάση στα φρύδια που έχει κατακλύσει τα social media

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chic and Beauty: Oι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τη σύσφιξη του δέρματος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

HerNewskl

Man-Eater makeup: Το μακιγιάζ που θα τονίσει το βλέμμα σας στις γιορτές

HerNewskl

Blake Lively: Δημιούργησε μια νέα εκδοχή του wavy hair για τον χειμώνα

HerNewskl