HerNews.gr
DECORNEWS

Χρώματα που ταιριάζουν με το γκρι & μοντέρνοι συνδυασμοί που ορκίζονται κορυφαίοι ειδικοί

Τα χρώματα που ταιριάζουν με το γκρι είναι εκπληκτικά άφθονα. Αυτός ο τόνος, που θεωρείται σε μεγάλο βαθμό ουδέτερος, προτιμάται από κορυφαίους σχεδιαστές για την ικανότητά του να δημιουργεί ζεστά και δροσερά περιβάλλοντα. 

Το γκρι μπορεί εύκολα να συγκρουστεί, να συμπληρώσει ή ακόμα και να δημιουργήσει το πιο εντυπωσιακό εφέ layering όταν συνδυάζεται με άλλα χρώματα, δημιουργώντας είτε ένα διαχρονικό εσωτερικό είτε ένα τολμηρό και επιβλητικό

Για έναν εκλεπτυσμένο και φρέσκο ​​συνδυασμό χρωμάτων εξετάστε το ενδεχόμενο να εισάγετε μια παλέτα απαλών παστέλ σε ένα γκρι εσωτερικό σχέδιο, προτείνουν οι σχεδιαστές. Επιλέξτε απαλά έπιπλα σε μεικτούς τόνους του γκρι με ζεστά ροζ και πράσινα.

Δείτε παρακάτω ποια χρώματα ταιριάζουν με το γκρι

1. Κίτρινο

Ένα σαλόνι με έναν γκρίζο τοίχο και μια κίτρινη καρέκλα

Ένα από τα πιο αναζωογονητικά χρώματα που συνδυάζονται με το κίτρινο είναι το γκρι. Αυτό συμβαίνει επειδή και τα δύο χρώματα είναι ευέλικτα και μπορούν να κάνουν όσο τολμηρές ή λεπτές δηλώσεις θέλετε. Σκεφτείτε το βαθύ γκρι με ένα ζεστό κίτρινο ή ένα ανοιχτό γκρι με ένα σιωπηλό ή κίτρινο μάνγκο. Και οι δύο συνδυασμοί θα φαίνονται εντυπωσιακοί αλλά τόσο διαφορετικοί.

2. Κόκκινο

Τραπεζαρία με κόκκινους τοίχους και γκρι έπιπλα

Ένα υπέροχο χρώμα που ταιριάζει με το κόκκινο είναι το γκρι, και παρόλο που μπορεί να ακούγεται λίγο έντονο, μπορεί να λειτουργήσει αν επιλέξετε τους σωστούς τόνους. Για έναν τολμηρό κόκκινο καναπέ, σκεφτείτε έναν πιο ανοιχτό γκρι τοίχο, εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι το εσωτερικό είναι ελαφρύ και δροσερό. Αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε δράμα, πηγαίνετε all in με ένα γκρι ανθρακί και ένα φλογερό κόκκινο. 

3. Μαύρο

Ένα σαλόνι με γκρι τοίχους και μαύρα έπιπλα

Όταν πρόκειται για χρώματα που ταιριάζουν με το μαύρο , το γκρι κατατάσσεται ψηλά στη λίστα. Ναι, συνήθως πιστεύουμε ότι οι ανοιχτόχρωμοι τόνοι είναι ουδέτεροι, αλλά τόσο το γκρι όσο και το μαύρο, οι μονότονες και οι βαθιές αποχρώσεις μπορούν επίσης να βελτιώσουν ξεχωριστά ένα σχέδιο όταν συνδυάζονται με άλλα πιο ανοιχτά χρώματα.

4. Λευκό

Ένα υπνοδωμάτιο με γκρι κεφαλάρι και λευκά κλινοσκεπάσματα

 Σε αυτό το λευκό υπνοδωμάτιο , μια πινελιά γκρι στο πλαϊνό κομοδίνο και το κεφαλάρι βοηθά να προσθέσετε βάθος σε σχεδόν όλο τον χώρο. Όσο απλό κι αν είναι όμως, δεν θα λειτουργήσουν όλες οι λευκές αποχρώσεις με οποιαδήποτε γκρι απόχρωση. Οι υποτόνοι πρέπει να συνεργάζονται, επομένως τα πιο ζεστά λευκά είναι πιθανό να λειτουργούν καλύτερα με τα πιο ζεστά γκρι και τα ψυχρά γκρι με τα καθαρότερα λευκά.

5. Ροζ

Ένα ροζ σαλόνι με έναν γκρι καναπέ

Το γκρι και το ροζ είναι ένας κλασικός συνδυασμός χρωμάτων. Γιατί να μην δοκιμάσετε να συνδυάσετε ένα απαλό ροζ χρώμα με έναν συνδυασμό ανοιχτόχρωμων και σκούρων γκρι υφασμάτων και απαλών επίπλων σε διάφορες υφές για να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό σχέδιο; Μην φοβάστε να προσθέσετε μερικά λαμπερά χρώματα, όπως ένα έντονο γαλάζιο ως έμφαση.

6. Γκρι

Ένα υπνοδωμάτιο με γκρι τοίχους και μπεζ κλινοσκεπάσματα

Το κλειδί για ένα υπέροχο ταίριασμα με χρώματα που ταιριάζουν με το καφέ ή το μπεζ έγκειται στον συντονισμό αυτού του τόνου με άλλες ζεστές αποχρώσεις. Η τοποθέτηση σε στρώσεις αυτών των χρωμάτων θα δημιουργήσει ένα εσωτερικό που φαίνεται και αισθάνεται άνετο, περιβάλλον και χαλαρωτικό. Ιδανικό για χρήση σε υπνοδωμάτια ή χώρους σαλονιού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 πράγματα στο σπίτι σας που δεν πρέπει ποτέ να σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα

HerNews ka

5 λάθη που κάνουν το σαλόνι σας να φαίνεται μικρότερο – Πόσα κάνετε;

HerNews ka

Οι φθινοπωρινές μυρωδιές και σε ποια κεριά θα τις βρούμε

Her News