HerNews.gr
Social News

Ποιοι διάσημοι έκαναν διακοπές στη Νάξο – ΦΩΤΟ

Τα γαλανά νερά, τις ατελείωτες παραλίες και φυσικά τη γαστρονομική εμπειρία της μεσογειακής κουζίνας στη Νάξο «ερωτεύονται» κάθε καλοκαίρι εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο, που επιλέγουν το νησί της Αριάδνης για να περάσουν τις διακοπές τους.

Το νησί για άλλη μια χρονιά κατακλύστηκε από διάσημους επισκέπτες.

Παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί καθώς και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου έδωσαν δυναμικό «παρών» το καλοκαίρι του 2023.

Στη Νάξο και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην περιοχή Καστράκι, που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να περνά τις διακοπές της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία συναντήθηκε με τους δύο πολύ γνωστούς δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη Στέλλα Γκαντώνα και τον Δημήτρη Καπούνη Πρόεδρο της ΕΑΣ Νάξου 

Νάξος: Διάσημοι του καλοκαιριού (photo) 2023

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με  τον Γιώργο Παπαδάκη, Στέλλα Γκαντώνα και τον Πρόεδρο  της ΕΑΣ  Νάξου Δημήτρη Καπούνη.

Νάξος: Διάσημοι του καλοκαιριού (photo) 2023

Η Κατερίνα Σακελλάραλοπουλου με την παρουσιάστρια της εκπομπής του mega Σαββατοκύριακο δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα

«Ψήφος» από Mega, Ant1, Σκάι, Alpha

Νάξος: Διάσημοι του καλοκαιριού (photo) 2023

Ο Δημήτρης Καπούνης της ΕΑΣ Νάξου με την Αγγελική Νικολούλη και τον Γιώργο Παπαδάκη στην γνωστή ψαροταβέρνα Γοργόνα.

Ο γνωστός παρουσιαστής και υπεύθυνος ενημερωτικών εκπομπών του Αντ1 Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγό του Τίνα βρέθηκαν στο νησί και από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, επιλέγοντας για τη διαμονή του την Περιοχή της Πλάκας, ενώ επισκέφθηκε πολλά μέρη του νησιού και γεύτηκε τις παραδοσιακές νοστιμιές, με τη γραβιέρα να μη λείπει από κανένα τραπέζι.

Στη Νάξο, με τη συνάδελφο και φίλη της Λώρα Ιωάννου από τον Αlpha εθεάθη και η αγαπημένη παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη που διέμενε στην ευρύτερη περιοχή της Στελίδας.
Η κ. Νικολούλη παίρνει τις τελευταίες ανάσες ξεκούρασης προτού επιστρέψει στον αέρα του Τούνελ από τον Οκτώβριο για πολλοστή σεζόν.

Νάξος: Διάσημοι του καλοκαιριού (photo) 2023

Χρήστος Νέζος, Γιώργος Παπαδάκης, Αγγελική Νικολούλη, Στέλλα Γκαντώνα, Λώρα Ιωάννου

Νάξος: Διάσημοι του καλοκαιριού (photo) 2023

Από την ΕΡΤ1 και την πρωινή εκπομπή Σύνδεσης ο Κώστας Παπαχλιμίτζος με την Στέλλα Γκαντώνα του mega

Τον ίδιο προορισμό, επέλεξε όμως και ο -νεόνυμφος- Σταμάτης Μαλέλης. Ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega αφίχθη στο νήσι με τη σύζυγό του Ασημίνα, περί τα τέλη Ιουλίου, με την οποία απόλαυσαν ολιγοήμερες διακοπές. Φυσικά το νησιωτικό γλέντι δεν έλειψε από το βράδι έκπληξη που ετοίμασε ο φίλος του Δημήτρης Καπούνης στον όμορφο χώρο της πισίνας με τον ελαιώνα του ξενοδοχείου Iphimedia του Μιχάλη Κρητικού.

Ο Σταμάτη Μαλέλης με την σύζυγο του Ασιμίνα και τον Μιχάλη Κρητικό

Το γλέντι με την υπογραφή του δασκάλου της νησιωτικής μουσικής Μανώλη Μπαρμπεράκη σφραγίδα γνήσιου κυκλαδίτικου γλεντιού. 

Συνδετικός κρίκος για όλους τους παραπάνω είναι η «ψυχή του νησιού», ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΝάξουΔημήτρης Καπούνης, που ξεχωρίζει τόσο για τη δράση και την προώθηση του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα του νησιού, όσο και για την εγκάρδια φιλοξενία του, με αυτόπτες μάρτυρες να επιβεβαιώνουν ότιπ τα τραπέζια του Προέδρου Καπούνη είθισται να συνοδεύονται πέρα από γραβιέρα και πλούσια εδέσματα, με βιολιά  και γλέντι μέχρι..πρωίας.

Προορισμό, στον οποίο επιστρέφει ξανά και ξανά, αποτελεί πλέον το νησί για την παρουσιάστρια του Mega Σαββατοκύριακο Στέλλα Γκαντώνα. Σταθερά, προτιμά για τη διαμονή της την περιοχή του Αγίου Προκοπίου.

Η ίδια διατηρεί μακροχρόνια φιλική σχέση με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Νέζο -του οποίου οι ταξιδιωτικές εκπομπές έγραψαν ιστορία στην ελληνική tv και αποτελούν «οδηγό» για τους μυημένους στο είδος-, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι βρέθηκαν στη Νάξο το περασμένο Πάσχα αλλά και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Νάξος: Διάσημοι του καλοκαιριού (photo) 2023

Χρήστος Νέζος και Στέλλα Γκαντώνα από την παραλία του Αγίου Προκοπίου όπως μας ενημερώνει η φωτό από το instagram του χρήστου Νέζου

Τον κύκλο της ενημέρωσης, έκλεισε με την παρουσία του στη Νάξο ο παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής ζώνης στον ΣΚΑΙ Άκης Παυλόπουλος, που μαζί με την οικογένειά του εθεάθησαν στο νησί, τόσο στη Χώρα αλλά και στηνΠλάκα όπου διέμεναν.

Νάξος: Διάσημοι του καλοκαιριού (photo) 2023

Στη φωτό από αριστερά ο Ηρακλής Κισσανδράκης ιδιοκτήτης του καναλιού BLUE SKY με την συζηγό του, η Ελένη Φωτοπούλου με τον  σύζυγό της Άκη Παυλόπουλο, την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Νίκο Κώτση, ιδιοκτήτη του HUG.ME

Την ίδια ώρα στο νησί βρέθηκαν και εκπρόσωποι του ελληνικού Κοινοβουλίου. Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογιού «ψήφισε» το γνωστό και πολυτελές ξενοδοχείο Iphimedia που διατηρεί στη Χώρα ο επιχειρηματίας και φίλος της Μιχάλης Κρητικός.

Η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού με την μητέρα της και τον Μιχάλη Κρητικό στην Νάξο

Την περιοχή «Ορκός» προτίμησε από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νότιο τομέα Παύλος Χρηστίδης, όπου και διέμεινε με τη σύζυγό του Νάντια και τα παιδιά τους τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Νάξος: Διάσημοι του καλοκαιριού (photo) 2023

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης σε βραδινή έξοδο με τον Δημήτρη Καπούνη

Σπυροπούλου, Αντωνοπούλου, Νικηφόρος

Οι ξεχωριστές παρουσίες όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στη Νάξο έκαναν διακοπές και πρόσωπα από το χώρο της showbiz και του τραγουδιού, ενώ κάποιοι άλλοι επέλεξαν την Νάξο και για επαγγελματικούς λόγους.

Το videoclip της νέας του επιτυχίας «σ’αγαπάω όπως είσαι» με φόντο τις ομορφιές του νησιού και την εμβληματική Πορτάρα επέλεξε να γυρίσει στη Νάξο ο γνωστός τραγουδιστής Νικηφόρος , ενώ διέμεινε στο ξεχωριστό ξενοδοχείο Iliada suites

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Μπάγια Αντωνοπούλου πόζαραν όλο χάρη στο all day bar HUG.ME που διατηρεί στη Χώρα της Νάξου ο σύντροφος της Μπάγιας, επιχειρηματίας Νίκος Κώτσης.
Ένα spot πέρασμα στη χώρα του νησιού που ξεχώρισε τόσο για το ποτό και τις γεύσεις, καθώς και για την ευγένεια του προσωπικού.

Νάξος: Διάσημοι του καλοκαιριού (photo) 2023

Μπάγια Αντωνοπούλου – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Νάξο

Και η Μαντώ Γαστεράτου με την οικογένεια της στην Νάξο κάνοντας κούνια με την Μπάγια. 

Οι περισσότεροι από τους παραπάνω, μοιράζονταν συνεχώς στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, γράφοντας τα καλύτερα λόγια για το νησί, με αποτέλεσμα να διαφημίζουν τη Νάξο στους χιλιάδες ακόλουθούς τους, με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: Wetravel.gr 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο χωρισμός & η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα…

Her News b

Χρήστος Δάντης: Οι ευχές στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για τη γιορτή της

Her News

Ορφέας Αυγουστίδης: Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Κρασσά – Oι λαμπεροί καλεσμένοι

Her News