HerNews.gr
Διεθνή

Η Rihanna λέει ότι το στυλ του A$AP Rocky την κάνει να ντρέπεται: «Μοιάζω με τη βοηθό του»

Η Rihanna μίλησε για την ανατροφή των παιδιών της, το προσωπικό στυλ και τη σχέση της με τον A$AP Rocky στο τεύχος άνοιξης του 2024 του περιοδικού Interview — και αποκάλυψε ποια είναι η πραγματική fashionista του σπιτιού.

Αν και η τραγουδίστρια είναι γνωστή για την υπέρβαση των ορίων της στη μόδα, ειδικά όταν πρόκειται για το στυλ μητρότητας της, η Rihanna μοιράστηκε ότι οι high fashion επιλογές του φίλου της μπορούν να την κάνουν να αισθάνεται «σαν άστεγη».

Η Rihanna μίλησε στον πρώην στυλίστα της και αρχισυντάκτη του Interview, Mel Ottenberg, για το εξώφυλλο, και όταν σχολίασε το «καλό γούστο» του ράπερ, παραδέχτηκε ότι ο A$AP λατρεύει να ντύνεται για να εντυπωσιάζει.

Rihanna«Δεν είναι ο καλύτερος; Νιώθω σαν άστεγη καθώς είμαι δίπλα σε αυτόν τον άντρα. Νιώθω ότι, διάολε, μοιάζω με τη βοηθό του», είπε στο Ottenberg.

Η Rihanna συνέχισε ότι ο A$AP Rocky φορά ακόμη και εμφάνιση σχεδιαστή για να ταξιδέψει, λέγοντας: «Μπαίνω σε αεροπλάνο. Πρέπει να είμαστε με φόρμες. Θέλει να είναι με ένα κοστούμι Bottega. Λέω “Γιατί πρέπει να μου το κάνεις αυτό;”».

A$AP Rocky και RihannaΌταν ρωτήθηκε αν υπήρχε «ένας μικρός ανταγωνισμός για την εμφάνιση», η ιδρυτής της Fenty Beauty – που έχει τους γιους RZA, 1 και Riot , 8 μηνών, με τον A$AP Rocky – είπε ότι προτιμά να ντύνει τα παιδιά της από τον εαυτό της, λέγοντας «Οι μαμάδες είναι τεμπέλες στην πραγματική ζωή».

«Είναι περισσότερο σαν να περνάω τον χρόνο μου ντύνοντας τα παιδιά μέχρι θανάτου και μετά λέω “Ποιο είναι το πιο άνετο ρούχο για να φορέσω γύρω τους;” Τι δεν θα είναι άβολο στο πρόσωπό τους ή στο σώμα τους ή δεν θα με κάνει να νιώθω ότι δεν μπορώ να τα κρατήσω σωστά;» είπε.

Η ΡιάναΌσον αφορά τα ρούχα για τα δύο παιδιά της κάτω των δύο ετών, η Rihanna είπε ότι δεν έχει έλλειψη εμφάνισης.

«Έχω ράφια, έχω τσάντες. Είναι όλα τακτοποιημένα σε μεγέθη και οργανωμένα, και μετά ό,τι γίνεται πολύ μικρό για το RZA, το βάζω σε κάδους για να τα έχει ο Riot στη συνέχεια», είπε στο περιοδικό, προσθέτοντας: «Όλοι πιστεύουν ότι ο Rocky τους ντύνει επειδή τους ντύνω με ρούχα Rocky».

Αποκάλυψε επίσης ότι το μωρό Riot – που έκανε θραύση στο Super Bowl του 2023 όταν η Rihanna αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος στο μωρό νούμερο δύο – φοράει ήδη τα ρούχα του μεγάλου αδερφού του 1 έτους.

Η ΡιάναΌσο για το δικό της στυλ, η Rihanna είπε στο Ottenberg ότι ο «νέος αγαπημένος της σχεδιαστής» ήταν η Jawara Alleyne.

Και όταν ρωτήθηκε ποια θα ήταν η «χειρουργική επέμβαση της φαντασίας» της, η Rihanna είπε ότι ενώ «φοβάται το μαχαίρι» θα έκανε ανόρθωση στήθους.

Rihanna: Βάζει «φωτιά» στο Instagram ποζάροντας με τη νέα της συλλογή εσωρούχων

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπρουκ Σιλντς: Εγκαταλείπει το μπότοξ στα 58 της – «Φοβάμαι να μην δε μοιάζω με τον εαυτό μου»

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Θέλουν να περάσουν τα Χριστούγεννα με τον βασιλιά και τη βασίλισσα

HerNews ka

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Είναι ξανά με τον πρώην της!

Her News b