HerNews.gr
Social News

Αθηνά Οικονομάκου: «Προφανώς και η ομορφιά ανοίγει πόρτες, αλλά μόνο τις ανοίγει»

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται για ακόμη μια φορά στη Σαντορίνη όπου περνά μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών και αποφορτίζεται από την απαιτητική της καθημερινότητα.

Το απόγευμα της Τρίτης 15/8 η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου οι ακόλουθοί της της έκαναν διάφορες ερωτήσεις με την ηθοποιό να τις απαντά.

«Κάνω ψυχοθεραπεία εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, ώστε να κρατάω ισορροπίες όσο γίνεται», απάντησε η Αθηνά Οικονομάκου σε ερώτηση για το πως διαχειρίζεται την πίεση  και την κούραση από τη δουλειά σε συνδυασμό με το παιδί της.

«Προφανώς και η ομορφιά ανοίγει πόρτες! Αλλά μόνο τις ανοίγει… η προσπάθεια που καταβάλλεις για να αποδείξεις ότι υπάρχει και όλο το υπόλοιπο πακέτο πέρα από την ομορφιά είναι αρκετά χρονοβόρα και κουραστική… και όσο εύκολα στις ανοίγει τόσο εύκολα και γρήγορα τις κλείνει», δήλωσε χαρακτηριστικά σε άλλη ερώτηση που δέχθηκε.

Στην ερώτηση για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε με περίσσεια ειλικρίνεια «Ο θάνατος».

Τέλος αναφορικά με τη νέα σειρά που θα πρωταγωνιστεί, «Ο Πρώτος από εμάς», αποκάλυψε ότι: «Έχουμε ανοίξει τα πρώτα 15 με 17 αλλά δεν ξέρω πόσα έχουμε κλείσει! Έχει τελειώσει σίγουρα το πρώτο επεισόδιο και έχω δει αρκετές σκηνές και έχω ξετρελαθεί, το ορκίζομαι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ετεοκλής Παύλου: Το συγκινητικό βίντεο με την κόρη του Μελίτα – «Για πρώτη φορά μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου»

HerNews ka

Kylie Jenner: Οι hot φωτογραφίες με κατακόκκινα μαλλιά που «έριξαν» το Instagram

Her News

Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Διέγραψαν όλες τις φωτογραφίες από τον κοινό τους λογαριασμό

HerNews ka