HerNews.gr
Μόδα

Kendall Jenner: Topless στη νέα καμπάνια του Calvin Klein «pleasure and play»

Η Kendall Jenner πρωταγωνιστεί στην τελευταία φωτογράφιση της καμπάνιας του Calvin Klein, επιδεικνύοντας τη φθινοπωρινή συλλογή με μια ποικιλία από σέξι εμφανίσεις που προορίζονται να απεικονίσουν «σκηνές απόλαυσης και παιχνιδιού», σύμφωνα με το Instagram της εταιρείας.

Η μάρκα μοιράστηκε φωτογραφίες του μοντέλου, σε ένα δελτίο τύπου – συμπεριλαμβανομένης μιας ιδιαίτερα πικάντικης εμφάνισης, όπου η Kendall φόρεσε ένα oversized κοστούμι χωρίς σουτιέν, ποζάροντας τόπλες με το προσαρμοσμένο outfit.

Η Kendall έκανε ένα smokey eye και συνδύασε την εμφάνιση με βραχιόλια, μαύρες μυτερές μπότες, μαύρη ζώνη και όχι πολλά άλλα.

Kendall Jenner

Σε άλλες λήψεις, η Kendall κρατά ένα πλεκτό πουλόβερ γύρω από τα χέρια της και με ένα μικρό μαύρο φόρεμα με κούμπωμα κάτω από το μπούτι σε συνδυασμό με κομψές καουμπόικες μπότες. 

kendall jenner

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kendall ποζάρει topless για την συγκεκριμένη μάρκα. Τον Μάρτιο πρωταγωνίστησε στην ανοιξιάτικη καμπάνια εσωρούχων ενώ πόζαρε τόπλες για μια αποπνικτική σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών. 

«Είμαι πάντα πρόθυμη να ρισκάρω», είπε η σταρ του ριάλιτι στο Elle σχετικά με την υιοθέτηση των νέων τάσεων – και σίγουρα έχει δοκιμάσει πολλά στυλ στο παρελθόν. 

Κένταλ Τζένερ μόντελινγκ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: Έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας τη μεγαλύτερη τάση του 2023

HerNews ka

Oprah Winfrey: Η ανανεωμένη της εμφάνιση στο Gala του Μουσείου της Ακαδημίας που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

HerNews ka

Καίτη Γκραμμά: Η πρώτη Ελληνίδα τρανς που περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Prada

Her News