HerNews.gr
Beauty

Rihanna: Υιοθέτησε το μεγαλύτερο hairstyle trend του φθινοπώρου

Η Rihanna βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής της, καθώς ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Rihanna

Παράλληλα, συνεχίζει να είναι πηγή έμπνευσης στον χώρο της ομορφιάς, δημιουργώντας εκπληκτικά looks που γίνονται viral. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να υιοθετήσει το μεγαλύτερο trend του φθινοπώρου όσον αφορά τα μαλλιά, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το στυλ της και την διάθεσή της να δημιουργεί καινοτόμες εμφανίσεις.

Στο πιο πρόσφατο post της, όπου τη βλέπουμε να θηλάζει και παράλληλα προωθεί το νέο στηθόδεσμο για νέες μαμάδες, επιλέγει μακριές αφέλειες με ασυμμετρίες στα πλαϊνά μέρη τους. Αυτές οι αφέλειες συνδυάζονται τέλεια με τα μακριά, ίσια μαλλιά της, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και ξεχωριστό look. Το μήκος της φράντζας καλύπτει ακόμη και τα μάτια της, δημιουργώντας έναν δραματικό, εκκεντρικό look.

Rihanna: Υιοθέτησε το μεγαλύτερο hairstyle trend του φθινοπώρου

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα χτένισμα που θα συζητηθεί πολύ τους επόμενους μήνες και αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα trends της εποχής. Άρα, αξίζει να δοθεί μεγάλη προσοχή και να κατακτήσει τις πρώτες θέσεις των επιλογών μας για εμπνευσμένα χτενίσματα.

Rihanna

Rihanna: Απογείωσε το Barbiecore trend με τον πιο απλό τρόπο

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Zendaya έκανε την απόλυτη εμφάνιση με ένα κλασικό και chic look

HerNewskl

Hair gems: Είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα trends μαλλιών του TikTok

HerNewskl

Brownie Glazed Lips: Η Hailey Bieber μας παρουσιάζει τα χείλη του φθινοπώρου

HerNewskl