HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Ετοιμάζει νέο άλμπουμ εν μέσω του διαζυγίου με τον Sam Asghari

Η Britney Spears σχεδιάζει να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ εν μέσω του διαζυγίου της με τον Sam Asghari.

«Έχει ένα επερχόμενο στρατόπεδο στιχουργών και παίρνει τραγούδια από μερικούς μεγάλους καλλιτέχνες», αποκαλύπτει αποκλειστικά ένας από τους γνώστες της πριγκίπισσας της ποπ στα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ενώ λένε ότι η Britney Spears είναι «επικεντρωμένη» στα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματά της, «The Woman in Me», που κυκλοφορούν στα καταστήματα στις 24 Οκτωβρίου, μια δεύτερη πηγή μοιράζεται, «Ιδανικά, θα ήθελε να κάνει έναν δίσκο και ίσως ένα τραγούδι για η κυκλοφορία του βιβλίου».Britney Spears

Η Britney Spears δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ από το “Glory” του 2016.

Ωστόσο, έχει κυκλοφορίσει δύο τραγούδια από τότε που τερματίστηκε η 13χρονη συντηρητική της κηδεμονία τον Νοέμβριο του 2021: το “Hold Me Closer” με τον Elton John και το “Mind Your Business” με τον συχνό συνεργάτη της Will.i.am.

Η Page Six δημοσίευσε την είδηση ​​τον Μάιο ότι η Spears, είχε αρχίσει να μιλά ξανά για «ηχογράφηση και έχει λάβει πολλές προσφορές, μερικές από τις οποίες απέρριψε» — συμπεριλαμβανομένης μιας συνεργασίας με την Beyoncé.

«Η ομορφιά του να είναι ξανά ελεύθερη η Britney είναι ότι μπορεί να κάνει τις επιλογές της για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, και θα το κάνει με τον δικό της ρυθμό»,  είπε μια πηγή εκείνη την εποχή.Britney Spears

Η είδηση ​​ότι η τραγουδίστρια θέτει επίσημα τις βάσεις για ένα νέο άλμπουμ, το οποίο ανέφερε πρώτο το «Extra» , έρχεται μόλις μία ημέρα αφότου ο σύζυγός της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Ο Asghari, ανέφερε τις «ασυμβίβαστες διαφορές» ως την αιτία του χωρισμού του εν διαστάσει ζευγαριού και ζήτησε από την Spears να πληρώσει τη συζυγική υποστήριξη και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mila Kunis & Ashton Kutcher: Η Airbnb νοικιάζει το εξοχικό τους

Her News

Madonna: Λέει πως «είναι θαύμα» το γεγονός ότι είναι ζωντανή μετά τη νοσηλεία

HerNews ka

Η Σάνα Μαρίν απάντα στους «φωστήρες» των Social Media: «Εκτός από πρωθυπουργός είμαι και άνθρωπος»

Her News b