HerNews.gr
Beauty

Tuxedo Nails: Αυτή είναι η αγαπημένη μας τάση για το φθινόπωρο!

Tuxedo Nails

Μια απλή ανάρτηση στο Instagram από το διάσημο celebrity nail artist Tom Bachik αρκούσε για να δημιουργήσει μια νέα τάση αυτό τον Αύγουστο. Και για να είμαστε ακριβείς, αναβίωσε το στυλ των “French Tuxedo Nails”, προσφέροντας ένα από τα πιο κομψά και σοφιστικέ looks που είδαμε φέτος.

Tuxedo Nails

Ο συνδυασμός μαύρου και άσπρου πάντα παραμένει διαχρονικός και εκλεπτυσμένος, ανεξάρτητα από την εποχή ή την περίσταση. Ο Bachik, ως έμπειρος στον χώρο, γνωρίζει πόσο εντυπωσιακός μπορεί να είναι αυτός ο συνδυασμός. Είναι ακριβώς αυτό που φέρνει στο προσκήνιο και προτείνει, ένα look που μπορείς να υιοθετήσεις στην επόμενη επίσκεψή σου στο μανικιούρ.

Tuxedo Nails: Αυτή είναι η αγαπημένη μας τάση για το φθινόπωρο!

Το στυλ “Skinny French” είναι μίνιμαλ, κομψό και διακριτικό, και μπορείς να το εφαρμόσεις ανεξάρτητα από το μήκος των νυχιών σου. Είναι μια εκδοχή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, όπου το λεπτό λευκό τμήμα της νύχης συνδυάζεται με μαύρη βάση, προσφέροντας ένα μοντέρνο και ενημερωμένο twist.

Αν αναζητάς ακόμη περισσότερες ιδέες για το πώς να ενσωματώσεις το στυλ “tuxedo” στο μανικιούρ σου, μπορείς να βρεις πολλές εμπνεύσεις ακολουθώντας τον Tom Bachik και ανακαλύπτοντας τις πιο εντυπωσιακές εκδοχές αυτού του στιλ.

Από τις καθαρές γραμμές του “Skinny French” μέχρι τις πιο παιχνιδιάρικες εκδοχές, τα “French Tuxedo Nails” είναι ένα must-try look για κάθε λάτρη του μανικιούρ.

Κομψά σχέδια νυχιών για το επόμενο μανικιούρ σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Highlighter: Το νέο hack για ακόμη πιο λαμπερές εμφανίσεις την άνοιξη

HerNewskl

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό το μακιγιάζ ταιριάζει στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες!

HerNewskl

Σαλικυλικό οξύ: Το θαυματουργό συστατικό για τα μαλλιά

Her News