HerNews.gr
Διεθνή

Mila Kunis & Ashton Kutcher: Η Airbnb νοικιάζει το εξοχικό τους

Η Airbnb προσφέρει ακόμη ένα σπίτι διασημοτήτων για ενοικίαση. Αυτή τη φορά αναφερόμαστε στο ζευγάρι του Χόλιγουντ Mila Kunis και Ashton Kutcher, που ανοίγουν τις πόρτες του εξοχικού τους στην παραλία της Santa Barbara για έως και τέσσερις επισκέπτες.

Η καταχώρηση είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά από συνεργασίες A-list για την Airbnb. Η πλατφόρμα ανακοίνωσε την ευκαιρία να μείνετε στον ξενώνα Montecito της Gwyneth Paltrow νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Λίγα βήματα μακριά από την παραλία, βρίσκεται το εξοχικό του ζευγαριού, που το αγόρασε το 2017 για 10 εκατομμύρια δολάρια. Η πανοραμική θέα στα κύματα που σκάνε και τα βουνά Santa Ynez προσφέρουν ένα ήσυχο σκηνικό για τη διαμονή, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για μια χαλαρή απόδραση. «Το παραθαλάσσιο σπίτι μας στην κομητεία Santa Barbara είναι το καταφύγιό μας, ειδικά όταν χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση», δήλωσε το ζευγάρι στη  Airbnb.

Το εξοχικό του ζευγαριού

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher προσφέρουν τον ξενώνα τους Santa Barbara, για μονοήμερη διαμονή στις 19 Αυγούστου. Σε αντάλλαγμα, η πλατφόρμα κρατήσεων κάνει μια δωρεά στην Thorn, έναν οργανισμό αφιερωμένο στον τερματισμό της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.

Ενώ μόνο μία τυχερή οικογένεια θα κάνει διακοπές στο σπίτι Kutcher & Kunis, όπου θα παρέχονται γεύματα και οι ηθοποιοί θα τους χαιρετήσουν κατά την άφιξη, χάρη στις φωτογραφίες, ο κόσμος μπορεί να δει μέσα στην παραθαλάσσια κατοικία δύο υπνοδωματίων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Shakira: Κατέληξε σε συμφωνία με τους Ισπανούς εισαγγελείς την πρώτη ημέρα της δίκης για φορολογική απάτη

HerNews ka

«Η Μέδουσα»: Έγινε σύμβολο του κινήματος #MeΤoo

Her News b

Μπρους Γουίλις: Τον έβαζαν να παίζει σε ταινίες δράσης χωρίς να μπορεί να μιλήσει – Γινόταν επικίνδυνος

Her News