HerNews.gr
Beauty

Κομψά σχέδια νυχιών για το επόμενο μανικιούρ σας

Όπως είπε κάποτε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, η απλότητα είναι η απόλυτη κομψότητα. Αν και σίγουρα δεν αναφερόταν στο μανικιούρ, το ίδιο μπορούμε να πούμε για μερικά σχέδια νυχιών.

Η τέχνη των νυχιών δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκη και με φανταχτερά μανικιούρ. Αν κι είναι σίγουρα δελεαστικό να επιλέγετε ένα έντονο χρώμα για τα νύχια σας, είναι αλήθεια ότι τα πιο κομψά σχέδια είναι συχνά τα πιο απλά, είτε όσον αφορά το χρώμα ή το σχέδιο.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα πιο κομψά σχέδια νυχιών για το επόμενο μανικιούρ σας.

Παστέλ ροζ

Αυτή η απόχρωση είναι το τέλειο χρώμα για ένα κομψό μανικιούρ. Ένα απαλό ροζ είναι το χρώμα για εσάς που θέλετε κάτι απλό, όμορφο και ταυτόχρονα σικ. Επίσης είναι ιδανικό μανικιούρ για νύφες.

Ματ νύχια

Λατρεύουμε τα ουδέτερα χρώματα στα νύχια, αλλά προσθέτοντας ένα ματ βερνίκι διασφαλίζουμε ότι η εμφάνιση είναι εξαιρετικά αριστοκρατική και κομψή. Εάν αυτή η εμφάνιση είναι πολύ απλή για τα γούστα σας, δοκιμάστε να προσθέσετε ένα μοναδικό σχέδιο νυχιών.

Φθινοπωρινά χρώματα

Για μια αριστοκρατική εμφάνιση, επιλέξτε την φθινοπωρινή απόχρωση ενός ζωντανού χρώματος. Το πράσινο είναι η τέλεια επιλογή για το μανικιούρ του Σεπτεμβρίου.

Γαλλικό μανικιούρ

Ένα γαλλικό μανικιούρ είναι σίγουρα κομψό, αλλά με την προσθήκη ενός μαργαριταριού σε κάθε νύχι, θα τραβήξετε περισσότερα βλέμματα στα νύχια σας.

Γυμνά νύχια με χρυσές καρδιές

Αυτά τα καθαρά κι απλά νύχια αποκτούν μια (μικροσκοπική) δόση δράματος χάρη στις μικροσκοπικές χρυσές καρδιές που είναι ζωγραφισμένες στο καθένα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Κιμ Καρντάσιαν: Mε ποιον τρόπο υιοθέτησε τα αγαπημένα μας frame bands;

HerNewskl

Πάμελα Άντερσον: Φοράει και πάλι μακιγιάζ μετά από μήνες για να προωθήσει καλλυντικά

HerNews ka

Lily Collins: Έκανε ένα από τα πιο hot κουρέματα της σεζόν!

HerNewskl