HerNews.gr
Διεθνή

Πώς κατάφερε η Ashley Olsen να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της;

Η Mary Kate και η Ashley Olsen είναι επαγγελματίες στο να κρατούν κρυφή την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις που δίνουν είχαν πει ότι «μεγάλωσαν ώστε να είναι διακριτικοί ως άνθρωποι».

Αλλά μετά την είδηση ότι η Ashley και ο σύζυγός της Louis Eisner υποδέχτηκαν κρυφά το πρώτο τους παιδί, πηγές αποκάλυψαν ότι η Ashley κράτησε ακόμη και την εγκυμοσύνη της κρυφή από μερικούς φίλους της.

«Κράτησε την εγκυμοσύνη της κρυφή από πολλούς φίλους και συναδέλφους», είπε ένας από τους γνωστούς της στο Entertainment Tonight. «Μόνο ένας μικρός κύκλος γνώριζε».

Η γέννηση του πρώτου τους παιδιού

Σύμφωνα με την πηγή, ο γιος τους, ο Ότο γεννήθηκε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, γεγονός που κρύφτηκε επιδέξια από το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης. Επιπλέον, η Ashley και ο Louis πέρασαν πολύ χρόνο στο Hamptons, μακριά από τη φασαρία (και τα αδιάκριτα βλέμματα) της Νέας Υόρκης.

Φυσικά, η οικογένειά της και η δίδυμη αδερφή της Mary Kate γνώριζαν για την εγκυμοσύνη. Ήταν όλοι ενθουσιασμένοι που θα είχαν ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Για το ζευγάρι πάντως, ήταν πάντα προτεραιότητα το να έχουν οικογένεια.

«Αν και η ανατροφή της ήταν κάθε άλλο παρά τυπική, της αρέσουν μερικά από τα πιο παραδοσιακά πράγματα. Για παράδειγμα, ήθελαν να παντρευτούν πρώτα πριν κάνουν οικογένεια» σύμφωνα με μια πηγή.

Μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Mary Kate, η Ashley Olsen άλλαξε το ενδιαφέρον της από την υποκριτική στη μόδα. Έκτοτε κράτησαν τη ζωή τους σχετικά ιδιωτική. Στην πραγματικότητα, ο τελευταίος τους πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν σε μια ταινία του 2004.

Η ταινία με τίτλο «New York Minute», κυκλοφόρησε λίγο πριν τα 18α γενέθλιά τους. Έμειναν μαζί επαγγελματικά, ωστόσο, για να χτίσουν μια αυτοκρατορία μόδας και περιέγραψαν τη συνεργασία τους σαν «έναν γάμο με σκαμπανεβάσματα». Όπως λοιπόν γνωρίζουμε πλέον, η Ashley είναι μαμά και η Mary Kate είναι θεία!

Ashley Olsen: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά – Γέννησε κρυφά ένα αγοράκι πριν από μερικούς μήνες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όσκαρ 2022: Οι υποψηφιότητες, τα φαβορί, και το ρεκόρ που περιμένουμε να σπάσει

Her News b

Rihanna: Γιατί δεν πήγε στο Met Gala του 2024 παρόλο που είχε αποκαλύψει το look της

HerNews ka

Τζέιμι Φοξ: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο – Αγωνία για τον ηθοποιό

Her News