HerNews.gr
Social News

Reese Witherspoon: Δημοσίευσε τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες των γιων της

Η Reese Witherspoon δεν ντρέπεται να μοιράζεται τις πιο γλυκές φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram. Είναι πάντα ευχάριστο να ρίξεις μια ματιά στη ζωή της σούπερ σταρ ηθοποιού και παραγωγού ως μητέρα (ανάμεσα σε όλα αυτά τα κόκκινα χαλιά και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις). Η Witherspoon μοιράστηκε μια συλλογή με στιγμιότυπα που περιελάμβαναν τον 19χρονο γιο της Deacon Phillippe και τον 10χρονο Tennessee Toth.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Το post της Reese Witherspoon στο Instagram

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Reese φορούσε ένα λευκό φανελάκι με λευκό σορτς και σανδάλια. Σίγουρα έδωσε στους followers της λίγη έμπνευση μόδας.

«Απολαμβάνοντας τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού ☀️💕🤗», έγραψε δίπλα στο καρουζέλ. Η τελευταία φωτογραφία ήταν στην πραγματικότητα ένα απόσπασμα από την ποιήτρια Cleo Wade, η οποία έγραφε: “Η ζωή θα σε αλλάξει ή μπορείς να αλλάξεις με τη ζωή. Είμαστε σε κίνηση. Όλα όσα γνωρίζουμε κινούνται πάντα. Μπορούμε να παλέψουμε με αυτήν την ενέργεια ή να χορέψουμε. Η επιλογή εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς”. Η συμπερίληψη αυτού του τελευταίου κομματιού θα μπορούσε να διαβαστεί ως αναφορά στο διαζύγιό της από τον Jim Toth, το οποίο ανακοίνωσε στις 24 Μαρτίου.

Η κόρη της, Ava Phillippe, δεν εμφανίστηκε αυτή τη φορά. Όμως την είδαμε πρόσφατα στο feed της μαμάς της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Η Reese μίλησε για τον χωρισμό της σε μια συνέντευξη στο Harper’s Bazaar, λέγοντας ότι έχει επικεντρωθεί στο να είναι ο «πιο ειλικρινής εαυτός της».

«Το να ανησυχείς για τις απόψεις των άλλων για σένα είναι χάσιμο του πολύτιμου χρόνου σου», είπε. «Σκέφτομαι πόσοι άλλοι άνθρωποι βιώνουν αυτή την εμπειρία (διαζύγιο). Δεν νιώθω καθόλου απομονωμένη. Νιώθω πολύ συνδεδεμένη».

Ανέφερε επίσης ότι εξερευνά άλλους τρόπους έκφρασης καθώς περιηγείται στη ζωή της μετά το διαζύγιο. Μοιράστηκε ότι ξεκίνησε τη ζωγραφική και βρήκε ότι την απελευθερώνει με τρόπο που δεν ένιωθε πριν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hilary Swank: Αποκάλυψε τα ονόματα των δίδυμων παιδιών της με τον πιο γλυκό τρόπο

HerNews ka

Δούκισσα Νομικού: H πρώτη δημοσίευση μετά την ανακοίνωση της επιστροφής της στον ΑΝΤ1

HerNewskl

Τζον Τραβόλτα: Γιόρτασε τα 70α γενέθλιά του με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

HerNews ka