HerNews.gr
Μόδα

Nose piercing: Η διαδικασία και τι να προσέξετε

Το nose piercing συνεπάγεται τρύπημα του χόνδρου της μύτης, ώστε να μπορείτε να φορέσετε σκουλαρίκι στην μύτη. Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για αυτή τη διαδικασία και τι να περιμένετε, συνεχίστε να διαβάζετε.

Nose piercing: Ποια είναι η διαδικασία

Η διαδικασία του piercing στη μύτη μπορεί να είναι αρκετά επώδυνη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει ένα υψηλής ποιότητας χώρο που πληροί τα πρότυπά σας. Φροντίστε να επιλέξετε ένα κατάλληλο χώρο που εγγυάται αποστειρωμένες μεθόδους. Οτιδήποτε έρχεται σε επαφή με τη μύτη πρέπει να βγαίνει από μια σφραγισμένη σακούλα και να είναι μιας χρήσης, που σημαίνει ότι χρησιμοποιείται μόνο μία φορά και πετιέται στη συνέχεια.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο επαγγελματίας που θα σας κάνει το piercing είναι να φορέσει αποστειρωμένα γάντια. Μετά από αυτό, θα αποστειρώσει το σημείο που επιλέχθηκε για το piercing. Αυτό μειώνει τις πιθανότητες μόλυνσης.

Θα συνιστούσαμε να το σκεφτείτε εκ των προτέρων σε ποιο σημείο θέλετε να βάλετε σκουλαρίκι στη μύτη σας.  Εάν το σημείο δεν συνιστάται από τον ειδικό, θα προτείνει ένα άλλο ασφαλές σημείο, ίσως γύρω από το διάφραγμα ή τα ρουθούνια. Στη συνέχεια, θα σημαδέψει το σημείο. Βεβαιωθείτε ότι το σημείο είναι ακριβώς εκεί που θέλετε. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να αλλάξετε γνώμη!

Τι να προσέξετε μετά

Πλύνετε καλά τα χέρια σας πριν αγγίξετε την περιοχή που έχει τρυπηθεί.

Χρησιμοποιήστε λίγο βαμβάκι για να εφαρμόσετε απαλά αλατούχο διάλυμα στο σημείο του piercing για λίγα λεπτά. Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε τον φυσιολογικό ορό για μερικά δευτερόλεπτα.

Στεγνώστε απαλά με καθαρά, χάρτινα προϊόντα μιας χρήσης, γιατί οι υφασμάτινες πετσέτες μπορούν να φιλοξενήσουν βακτήρια και να μπλοκάρουν τα κοσμήματα, προκαλώντας τραυματισμό. Εάν έχετε λιπαρό δέρμα ή ακμή, χρησιμοποιήστε ένα βαμβάκι για να σκουπίσετε τη μύτη απαλά για να μην ερεθίσετε το σημείο με το piercing. Μείνετε ενυδατωμένες και διατηρήστε μια καλή διατροφή για να επιταχύνετε την επούλωση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Emily Rataijowski: Υποδύεται τη νύφη για τη νέα καμπάνια του οίκου Versace

HerNews ka

Μόδα: Τι να φορέσεις μια βροχερή μέρα; -Συμβουλές που θα σου λύσουν τα χέρια

HerNews ka

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε τα must-have παπούτσια για το βράδυ της Ανάστασης

HerNewskl