HerNews.gr
Beauty

Balayage: Ιδέες για ξανθά μαλλιά

blonde

Η τεχνική balayage ειδικά στα ξανθά μαλλιά είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει! Το χρώμα που δημιουργείται είναι απόλυτα προσαρμοσμένο σε εσάς και μπορεί ακόμη και να τοποθετηθεί με τρόπο που να επαινεί ή να αποσπά την προσοχή από ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Είναι μια εξαιρετική μέθοδος εάν θέλετε να ανανεώσετε το χρώμα σας, αλλά δεν θέλετε μια τολμηρή αλλαγή της εμφάνισής σας.

Το μπαλαγιάζ μπορεί να διαρκέσει από 3 ως 4 μήνες, ανάλογα με το χρώμα στις ρίζες σας, το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μαλλιά σας και πώς περιποιείστε τα μαλλιά σας μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο.

Το ξανθό balayage προσφέρει έναν φυσικό τρόπο για να γίνετε ξανθιά. Σίγουρα είναι ένας πιο απαλός και διακριτικός τρόπος από άλλες μοντέρνες ξανθές αποχρώσεις όπως το χρυσό ή το πλατινέ ξανθό. Για να σας το αποδείξουμε, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα αγαπημένα μας παραδείγματα ξανθού χρώματος μαλλιών balayage.

Full Blonde με Lowlights

Αυτό που είναι υπέροχο σε αυτό το στιλ είναι ότι παρέχει τόσο κομψές ξανθές αποχρώσεις, όσο και τον επιπλέον όγκο που επιτυγχάνεται με πιο σκούρες ρίζες και χαμηλούς φωτισμούς.

Sun-Kissed Golden Blonde

Αν έχετε μαυρίσει τότε ένα ζεστό ξανθό balayage θα σας δώσει μια λαμπερή εμφάνιση σαν να έχετε μόλις επιστρέψει από διακοπές σε ένα ηλιόλουστο τροπικό νησί.

Medium Blonde

Εδώ, το μελί χρώμα φωτίζεται όμορφα με λεπτές λευκές αποχρώσεις στην κορυφή μέχρι την μέση.

Beachy Blonde

Ένα από τα καλύτερα χρώματα για να συνοδεύσει ένα choppy lob κούρεμα είναι το ξανθό balayage. Οι μπούκλες προσθέτουν υφή κι όγκο, μιμούμενες την εντυπωσιακή επίδραση του αλμυρού νερού στα μαλλιά.

Κοντά μαλλιά: Oι τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beauty: Οι “χρυσοί” κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε πιο μακριά και πυκνά μαλλιά

HerNews ka

Με ποια σειρά πρέπει να απλώνετε τις κρέμες σας για να τις κάνετε πιο αποτελεσματικές;

HerNews ka

Loaded topknot: Το τέλειο updo για καρέ μαλλιά

HerNewskl