HerNews.gr
Μόδα

Μόδα: Τι να φορέσεις μια βροχερή μέρα; -Συμβουλές που θα σου λύσουν τα χέρια

Αν το να αποφασίσεις τι να φορέσεις είναι μερικές φορές το πιο δύσκολο κομμάτι για εσένα, το ντύσιμο σε μια βροχερή μέρα μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολο λόγω της πολυπλοκότητας που συνεπάγεται: βροχή, χαμηλές θερμοκρασίες, πιθανός αέρας.

Τα κρύα και οι βροχές άρχισαν σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνιση τους και υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: εκείνοι που λατρεύουν την βροχή και τον μουντό καιρό και εκείνοι που την σιχαίνονται.

Όπως και να έχει, σίγουρα θέλεις να είσαι ζεστή και “προστατευμένη” αλλά ταυτόχρονα θέλεις να είσαι και στιλάτη, για αυτό παρακάτω θα δούμε μερικά ντυσίματα που μπορείς να κάνεις μια βροχερή μέρα.

#1 Αδιάβροχο σε ιδιαίτερο χρώμα

Το πώς να ντυθείς μια βροχερή μέρα είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό. Απλώς πρέπει να προσεγγίσεις την γκαρνταρόμπα όπως κάθε άλλη μέρα: αυτό το μαύρο φόρεμα ή εκείνο το τζιν και το μπλουζάκι χρειάζονται απλώς ένα αδιάβροχο σε δυνατό χρώμα, όπως αυτό το έντονο κόκκινο. Βέβαια καλό θα ήταν να μην φορέσεις ψιλοτάκουνο παπούτσι αλλά κάτι πιο σταθερό και άνετο.

#2 Γαλότσες

Η εποχή μας το κάνει πιο εύκολο από ποτέ: οι τάσεις υποδηλώνουν ότι οι γαλότσες θα φορεθούν πολύ φέτος. Η Chanel ήταν ένας από τους οίκους που τα συμπεριέλαβε στη συλλογή του φθινοπώρου χειμώνα 2022 και είναι ένα βασικό παπούτσι που δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα τέλειο oversize και ένα μαύρο φόρεμα.

#3 Αντιανεμικό

Αν και το αντιανεμικό συνήθως συνδέεται με αθλητικά ρούχα και casual style, μπορεί επίσης να είναι μέρος ενδιαφέροντων ρούχων γραφείου. Μια λευκή τζιν μίνι φούστα μπορεί να συνδυάζεται τέλεια με αυτό το ρούχο σε νέον τόνο.

#4 All time classic

Ποιος δεν έχει πουκάμισο, στενό παντελόνι και μαύρο παλτό στην ντουλάπα του; Τα σκούρα μποτάκια, με χαμηλό τακούνι, είναι το τέλειο dressing για εκείνες τις βροχερές μέρες που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

#5 Με φούτερ και τζιν

Το τζιν πάντα μας λύνει κάθε καθημερινή εμφάνιση. Το μυστικό είναι να ξεφύγεις από την τάση, για παράδειγμα, με ένα oversize φούτερ και λευκά παπούτσια. Ως τελευταία πινελιά, ένα λευκό φουλάρι στο λαιμό.

#6 Puffy Jacket

Ένα puffer jacket με έντονο χρώμα είναι η νότα που απαιτεί ένα απλό στυλ που αποτελείται από τζιν και φλατ μαύρες μπότες. Η ιδανική επιλογή για εκείνες τις βροχερές μέρες που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μαριέττα Χρουσαλά: Η εντυπωσιακή εμφάνιση που αναμένεται να γίνει τάση τον χειμώνα

HerNewskl

Celine Dion: Γιατί εμφανίστηκε με παλτό στη σκηνή των Grammys

HerNews ka

Kendall Jenner: Μπήκε από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τον πιο sexy τρόπο

HerNews ka