HerNews.gr
Ελλάδα

Αίθριος ο καιρός σήμερα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Αίθριες καιρικές συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν στην χώρα σήμερα, Δευτέρα, καθώς και όλη την εβδομάδα.

Λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια Επτάνησα, στην Ήπειρο και στην δυτική Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

Από σήμερα ανεβαίνει ο υδράργυρος, η θερμοκρασία στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα θα είναι στους 37 -39 βαθμούς Κελσίου, τοπικά στην Αιτωλοακαρνανία η θερμοκρασία θα φθάσει τους 40 βαθμούς.

Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι στους 36 – 39 βαθμούς Κελσίου, στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα η θερμοκρασία θα είναι στους 38 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου η θερμοκρασία θα είναι στους 32 – 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια καθόλη την διάρκεια της ημέρας, η θερμοκρασία θα είναι στους 27 -37 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι βοριάδες ως και 6 -7 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει επίσης ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 24 – 38 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι βοριάδες ως και 4 – 5 μποφόρ.

Πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών

Τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας θα επικρατήσουν αίθριες καιρικές συνθήκες.

Για την Τρίτη η θερμοκρασία θα είναι στους 39 – 40 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά ηπειρωτικά, στους 39 -40 βαθμούς στα βόρεια, στους 37 – 38 βαθμούς στις ανατολικέ ηπειρωτικές περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα είναι στους 33 – 34 βαθμούς Κελσίου στα νότια νησιωτικά τμήματα.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Τετάρτη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βάνα Μπάρμπα: «Ο Άρης Σερβετάλης έχει θάρρος»

Her News b

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτη στις αναζητήσεις στη Google για το 2022

HerNews ka

Κορoνοϊός: 3.445 νέα κρούσματα -75 νεκροί, 749 διασωληνωμένοι

Her News b