HerNews.gr
Social News

Britney Spears: Γιατί το επερχόμενο βιβλίο της δεν θα επηρεαστεί από το διαζύγιό της;

Οι λεπτομέρειες του διαζυγίου της Britney Spears και του Sam Asghari δεν θα εμφανίζονται στα επερχόμενα απομνημονεύματά της , σύμφωνα με το Page Six.

Η τραγουδίστρια σχεδιάζει ακόμα να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της,  «The Woman in Me»,  στις 24 Οκτωβρίου, και δεν έχουν υπάρξει έκτακτες συναντήσεις ή προβλήματα που να καθυστερούν τη δημοσίευση.

Ούτε στο βιβλίο θα γίνουν αλλαγές πριν βγει στα ράφια, όπως ανέφερε το TMZ.

Δεδομένου ότι η Britney Spears φέρεται να «έδωσε την τελευταία της υπογραφή» πριν από δύο εβδομάδες, δεν έχει τη δύναμη να συμπεριλάβει τον χωρισμό της μετά το γεγονός.Britney Spears

Σημειωτέον, μια πηγή δήλωσε ότι ενώ ο Asghari, «αναφέρεται» στα απομνημονεύματα, τα οποία η Gallery Books αποκαλεί το «εκδοτικό γεγονός της χρονιάς», εστιάζει λιγότερο στην ερωτική ζωή της με τον εν διαστάσει συζύγό της και περισσότερο στη συντηρητική και καριέρα της.

Οι θαυμαστές έχουν εκφράσει μέσω Twitter ότι ελπίζουν ότι η Spears «γράφει ήδη ένα δεύτερο βιβλίο».

Sam Asghari και Britney Spears«Δούλεψα σκληρά για αυτό το βιβλίο , έκανα πολλή θεραπεία για να ολοκληρώσω αυτό το βιβλίο, οπότε εύχομαι να σας αρέσει», είπε η Spears μέσω Instagram εκείνη την εποχή. «Και αν δεν σου αρέσει, είναι επίσης εντάξει».

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας, η τραγουδίστρια  θα ήθελε πολύ να κάνει έναν δίσκο και ίσως ένα τραγούδι για την κυκλοφορία του βιβλίου, σύμφωνα με μια πηγή, που θα ήταν το πρώτο της άλμπουμ μετά το «Glory» του 2016.

Καθώς η Spears παραμένει «επικεντρωμένη» σε αυτά τα δημιουργικά έργα εν μέσω του διαζυγίου της, είναι επίσης αρκετά ενεργή στα social media.

Εκτός από ένα βίντεο που ήταν τόπλες και πλάνα ενός άνδρα να γλείφει το πόδι της, η ερμηνεύτρια μοιράστηκε ένα χορευτικό βίντεο το Σάββατο με μια μακροσκελή λεζάντα που αναφέρεται στον χωρισμό της για πρώτη φορά.

Sam Asghari και Britney Spears

«Έξι χρόνια είναι πολύς καιρός για να είσαι με κάποιον, έτσι, είμαι λίγο σοκαρισμένη, αλλά… δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω γιατί, γιατί ειλικρινά δεν είναι δουλειά κανενός!!!» έγραψε η Spears. «Αλλά, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!!!

«Υποτίθεται ότι σε αγαπούν άνευ όρων… όχι υπό προϋποθέσεις!!!!» συνέχισε εκείνη. «Έτσι θα είμαι όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!!! Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά!!!”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM

Her News b

Camila Cabello: H μοναδική beauty εμφανιση της στον τελικό του Champion League

Her News b

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν εκτιμούν το ήθος και την ποιότητά μου ως παρουσιαστή…»

Her News b