HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Σκέφτεται να συμφιλιωθεί με τον άρρωστο πατέρα της

britneyspears

Η Britney Spears σκέφτεται να επιδιορθώσει τη σχέση της με τον εν διαστάσει μπαμπά της Jamie Spears, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η τραγουδίστρια η οποία είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήθελε τον πατέρα της στη φυλακή λόγω της 13χρονης συντηρήσεώς της , αφού τον κατηγόρησε περίφημα για κακοποίηση, φέρεται να θέλει να επεκτείνει ένα κλαδί ελιάς.

Η Britney Spears σκέφτεται να επιδιορθώσει τη σχέση της με τον εν διαστάσει μπαμπά της Jamie Spears, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Πηγές είπαν στο TMZ ότι από τότε που χώρισε από τον σύζυγό της Sam Asghari νωρίτερα αυτό το μήνα, η Britney ήθελε να επικοινωνήσει με τον Jamie, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι άρρωστος.

Ο Jamie, ο οποίος μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο εδώ και μήνες, υποφέρει από μια τρομερή λοίμωξη από προηγούμενη επέμβαση στο γόνατο, αφού οι γιατροί αρχικά θεώρησαν ότι το πρόβλημα ήταν τα νεφρά του.

Πρόκειται να υποβληθεί σε άλλη χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή και έχει χάσει πάνω από 25 κιλά λόγω των προβλημάτων υγείας του, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Από την πλευρά της, η Britney, της οποίας η συντηρητική θητεία τερματίστηκε  τον Νοέμβριο του 2021, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε επαφή μόνο με ένα μέλος της οικογένειάς της – τον αδελφό της Bryan.Η τραγουδίστρια κατηγόρησε περίφημα τον πατέρα της για κακοποίηση το 2021 πριν απελευθερωθεί από τη συντηρητική της υπηρεσία τον Νοέμβριο του 2021.

Μίλησε δημόσια για την περίπλοκη νομική της κατάσταση μόνο μία φορά, παραδεχόμενος σε ένα podcast τον Ιούλιο του 2020 ότι «το να σου λέει κάποιος συνεχώς να κάνεις κάτι πρέπει να είναι απογοητευτικό».

Η Britney,  είχε «απομονωθεί» στην έπαυλή της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, αφού ο Asghari,  την «εγκατέλειψε»  και  υπέβαλε αίτηση για να τερματίσουν τον 14μηνο γάμο τους  την περασμένη Τετάρτη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εκλογές Τουρκία: Θρίαμβος Ερντογάν – Εκατομμύρια στις κάλπες

HerNews ka

Πάπας Φραγκίσκος: Έπλυνε τα πόδια 12 ανήλικων κρατουμένων στην τελετή του Ιερού Νιπτήρος

HerNews ka

Ρότζερ Φέντερερ: Συγκλονιστικά στιγμιότυπα από το «αντίο» του σπουδαίου τενίστα

Her News b