HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Καίτη Γαρμπή: «Δεν αγαπώ την πολλή δουλειά & μου αρέσει να με αφήνουν ήσυχη»

Η Καίτη Γαρμπή έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή όπου αναφέρθηκε στην εικόνα της αλλά και στην πολυετή καριέρα της.

«Ποτέ δεν εθίστηκα στη δημοσιότητα ούτε στη δόξα, ούτε και πρόκειται. Δεν έχω εμμονή με την καριέρα μου, δεν κυνηγάω τίποτα, δεν αγαπώ την πολλή δουλειά και μου αρέσει να με αφήνουν ήσυχη και να είμαι όσο μπορώ κρυμμένη, για να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή», δήλωσε η Καίτη Γαρμπή.

Καίτη Γαρμπή

«Το μόνο που κάνω είναι να χρησιμοποιώ τη δημοσιότητα για την προβολή της δουλειάς μου και για να μιλήσω ανοιχτά και σταράτα για τα προφανή, για όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας».

«Δεν είμαι εμμονική με την καριέρα, γι’ αυτό και δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή, κάτι το οποίο είναι χρήσιμο και υποστηρικτικό στη δουλειά μου. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, κάνω ανθρώπινες. Έχω πολύ λίγους στενούς φίλους κι αυτοί είναι η μόνιμη παρέα μας. Ίσως, μεταξύ άλλων, αυτή μου η θέση να ενισχύει την πιο ανθρώπινη πλευρά μου», προσθέτει σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

«Είμαι αληθινή πάντα, δεν επιδιώκω να είμαι αρεστή σε όλους και υποστηρίζω τα θέλω μου και ό,τι θεωρώ δίκαιο και σωστό», επισημαίνει.

Αναφορικά με τις αφιλτράριστες φωτογραφίες που επιλέγει να αναρτά στα social media, χωρίς να ακολουθεί την μόδα των τελευταίων ετών με τα φίλτρα, η Καίτη Γαρμπή απαντά:

«Χρησιμοποιώντας φίλτρα το πρωί που ξυπνάω και είμαι άβαφη είναι σαν να θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο πως μοιάζω με 30χρονη. Ωραία! Και μετά να με δουν έξω που κυκλοφορώ όλη μέρα και να πάθουν σοκ! (γέλια) Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής κι έτσι έχω κερδίσει και κάποια: καλέ, η τηλεόραση σας αδικεί, από κοντά είστε κούκλα!».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

“Πάτα πάνω μου να βγεις” – Η Ευγενία περιγράφει στο HerNews πως σώθηκε από το τρένο, τον Μιχάλη, την Ιφιγένεια και τις δραματικές στιγμές μετά τη σύγκρουση

Her News b

Δανάη Μπάρκα: “Είμαι σε πλήρη επικοινωνία με τους ανθρώπους του καναλιού, νιώθω ασφαλής”

HerNewskl

Σοφία Βογιατζάκη: «Κουράστηκα, ας πεθάνω χοντρή»

Her News b