HerNews.gr
Διεθνή

Μόνικα Μπελούτσι: Φωτογραφίζεται για Ισπανικό περιοδικό & μιλά για τη σχέση της με τον Τιμ Μπάρτον – «Συνάντησα μια θεαματική ψυχή»

Η Monica Bellucci έκανε μια πολύ λαμπερή εμφάνιση καθώς πόζαρε για μια εντυπωσιακή φωτογράφιση εξωφύλλου περιοδικού.

Η 58χρονη Ιταλίδα ηθοποιός έδειξε τα διαπιστευτήριά της στο μόντελινγκ σε μια σειρά από εντυπωσιακές εικόνες καθώς κάλυψε για πρώτη φορά το Harper’s Bazaar στην Ισπανία.

Monica Bellucci, portada de Harper's Bazaar septiembreΣυζήτησε επίσης το νέο της ειδύλλιο με τον Τιμ Μπάρτον καθώς τον περιέγραψε ως «υπέροχο», μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους.

 Η Μόνικα Μπελούτσι έλαμψε στις φωτογραφίες με ένα εντυπωσιακό μαύρο διάφανο φόρεμα καλυμμένο με πουά λεπτομέρειες.

Monica Bellucci by Xavi Gordo in Harper's Bazaar Spain Sept — Anne of  Carversville

Σε μια άλλη λήψη, η Μόνικα φόρεσε μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση με μια πλεκτή φόρμα, την οποία συνδύασε με ένα μακρύ παλτό και μαύρες μυτερές γόβες.

Η Μόνικα μίλησε στο περιοδικό για το ειδύλλιό της με τον Τιμ καθώς τον περιέγραψε ως «θεαματική ψυχή», μήνες αφότου συνδέθηκαν για πρώτη φορά.

 «Βρήκα στον Τιμ ένα υπέροχο πνεύμα. Συνάντησα μια θεαματική ψυχή», εκμυστηρεύτηκε η Μόνικα Μπελούτσι.

Το ειδύλλιό της με τον Τιμ Μπάρτον έρχεται δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Βενσάν Κασέλ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 14 χρόνια. Μοιράζονται συο κόρες.

Gushing: Συζήτησε επίσης το νέο της ειδύλλιο με τον Tim Burton καθώς τον περιέγραψε ως «υπέροχο», λίγες εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τουςΜιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Μόνικα περιέγραψε επίσης τη φήμη της ως «δίκοπο μαχαίρι» και είπε πώς προσπαθεί να κρατήσει ιδιωτικές πτυχές της ζωής της.

«Η φήμη είναι ένα δίκοπο μαχαίρι, προκαλεί πολλή περιέργεια και μπορεί επίσης να προκαλέσει αντικρουόμενα συναισθήματα», εξήγησε.

«Όταν δεν δουλεύω, μου αρέσει να κάνω μια κανονική ζωή – πηγαίνω για ψώνια, πηγαίνω τις κόρες μου στο σχολείο». 

Τα τελευταία της σχόλια έρχονται αφότου η Μόνικα επιβεβαίωσε τελικά το ειδύλλιό της με τον Αμερικανό σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον τον Ιούνιο, μετά από μήνες που το κρατούσαν κρυφό.

Δήλωσε γλυκά την αγάπη της για τον Τιμ και είπε πόσο χάρηκε που τον γνώρισε σε μια συνέντευξη στο  Elle France.

«Τι μπορώ να πω… Είμαι χαρούμενη που γνώρισα τον άντρα, πρώτα απ’ όλα», είπε. «Είναι από εκείνες τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή… Γνωρίζω τον άντρα, τον αγαπώ και τώρα θα συναντήσω τον σκηνοθέτη, μια άλλη περιπέτεια ξεκινά».

Monica Bellucci on the cover of Harper's Bazaar Russia 2022

Το μοντέλο έκανε πρόσφατα γυρίσματα για το Beetlejuice 2 με τον Τιμ στο Λονδίνο και μίλησε για το όραμα του σκηνοθέτη για την πολυαναμενόμενη συνέχεια.

«Λατρεύω τον Τιμ», συνέχισε. «Και τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Τιμ Μπάρτον».

Μιλώντας για τη δουλειά του, είπε: «Λατρεύω αυτόν τον ονειρικό κόσμο όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, όπως μπορούμε να μετατρέψουμε τις πιο σκοτεινές μας πτυχές σε κάτι φωτεινό, συγχωρητικό. Οι ταινίες του Τιμ Μπάρτον μιλούν πολύ γι’ αυτό ».

Monica Bellucci Confirms Relationship with Tim Burton: 'I Love Him'Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από 16 χρόνια, αλλά λέγεται ότι άρχισαν να βγαίνουν όταν είδαν ο ένας τον άλλον στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière στη Λυών τον Οκτώβριο. 

Η Μόνικα, η οποία ήταν επίτιμη καλεσμένη στο φεστιβάλ, απένειμε στον Τιμ το βραβείο ισόβιου επιτεύγματος Lumiere στη σκηνή την εποχή που έγιναν επίσημα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεισμός στην Τουρκία: Άνδρας προσπάθησε να κλέψει μωρό από νοσοκομείο στην επαρχία Χατάι

HerNews ka

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο 20χρονος εγγονός του Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ

HerNews ka

Zendaya: Δώρισε τεράστιο χρηματικό ποσό στο θέατρο που ξεκίνησε την καριέρα της

HerNews ka