HerNews.gr
Beauty

Serum: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που εφαρμόζεται πριν την ενυδατική κρέμα;

serum

To serum είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινής περιποίησης του δέρματος και μπορεί να έχει θετικές επιδράσεις στην επιδερμίδα σας.

serum

Το serum είναι μια πυκνή, ελαφριά και γρήγορα απορροφήσιμη σύνθεση που περιέχει συνήθως υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών. Εφαρμόζεται πριν από την ενυδατική κρέμα και μπορεί να προσφέρει μια πληθώρα οφελών για το δέρμα σας, ανάλογα με τα συστατικά που περιέχει.

Serum: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που εφαρμόζεται πριν την ενυδατική κρέμα;

Ο λόγος πίσω από τη χρήση του serum πριν την ενυδατική στο πρόσωπό σας είναι ότι το συγκεριμένο προϊον περιέχει υψηλότερες συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών που μπορούν να διεισδύσουν βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σύγκριση με τις πιο παχιές ενυδατικές κρέμες. Αυτό σημαίνει ότι τα θρεπτικά συστατικά μπορούν να φτάσουν στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος, όπου η ενυδάτωση και η αναζωογόνηση είναι πιο αποτελεσματικές.

Τα συστατικά που συνήθως περιέχονται σε ένα serum περιλαμβάνουν αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, αμινοξέα, υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και άλλα ενεργά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στην αναζωογόνηση, τη φωτεινότητα, την ενυδάτωση και την αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος, όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

serum

To συγκεκριμένο βήμα μπορεί να προσθέσει επιπλέον οφέλη στην καθημερινή σας περιποίηση του δέρματος, βοηθώντας σας να επιτύχετε υγιή, λαμπερή επιδερμίδα.

Skincare: Must have συστατικά για το φθινόπωρο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Armani Βeauty: Ανακαλύψτε το νέο κεφάλαιο του “ACQUA DI GIÒ EAU DE TOILETTE”

HerNews ka

Καστορέλαιο: Πως να το χρησιμοποιείτε σωστά – και τα οφέλη του

HerNews ka

Scrub χειλιών: Πώς να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο;

HerNewskl