HerNews.gr
Μόδα

Dua Lipa: Kατάφερε να “δαμάσει” την πιο δύσκολη τάση για παπούτσια

Ήδη την άνοιξη-καλοκαίρι του 2022, τα πέδιλα με πλατφόρμα έχουν καθιερωθεί ως τα παπούτσια της σεζόν. Και αυτό, χάρη στη Dua Lipa η οποία άνοιξε την επίδειξη μόδας του Versace με ένα ζευγάρι παπουτσιών με πλατφόρμα, ανεβάζοντάς τα στην κατηγορία των must-haves.

 Άλλοι οίκοι έχουν προσεγγίσει την τάση, όπως οι Gucci , Saint Laurent του Anthony Vaccarello και Bottega Veneta . Ωστόσο, αν έκαναν την εμφάνισή τους πέρυσι, είναι το 2023 που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στις  επιθυμίες μας.

Versace Άνοιξη 2022

Gucci Άνοιξη 2022

Τα πέδιλα με πλατφόρμα φτάνουν σε νέα ύψη το 2023

Όταν η Dua Lipa αποκάλυψε τη συλλογή της La Vacanza στις Κάννες, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Donatella Versace και εμπνευσμένη από τα αρχεία του ιταλικού οίκου, ήταν φυσιολογικό να βρεθούν κομμάτια που έκαναν τον Versace διάσημο.

Ανάμεσά τους, τα εμβληματικά επαναλαμβανόμενα prints πεταλούδας και πασχαλίτσας, που αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά στην πασαρέλα του σόου Άνοιξη-Καλοκαίρι 1995, ρούχα και μεταλλικά πλεκτά στολίδια από την εποχή των supermodels της δεκαετίας του 1990, ή ακόμα και blazer φορέματα και ανδρικό γιλέκο. Ανατρέξτε στην αυστηρότητα της συλλογής φθινοπώρου-χειμώνα του 1992.

Versace x Dua Lipa La Vacanza

Αλλά οι εμφανίσεις που παρουσιάστηκαν έδωσαν έμφαση και στα αξεσουάρ, και συγκεκριμένα στα καλά ισορροπημένα,  πέδιλα με πλατφόρμα, διαθέσιμα σε μεταλλικό ροζ και μπλε τιρκουάζ, που φορούσε  η Iris Law κατά τη διάρκεια της πασαρέλας.

 Σε αυτό το ζευγάρι παπούτσια αποφάσισε να ποντάρει η 27χρονη τραγουδίστρια στις διακοπές της φέτος το καλοκαίρι, την ώρα ενός στιγμιότυπου που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram. Τα συνδύασε με ένα μπικίνι Alessandra Rich , ένα πλεκτό φόρεμα Aya Muse και μια μίνι τσάντα Chanel με τόνους Barbiecore.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Opera gloves: Το πιο stylish αξεσουάρ για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

HerNewskl

Balenciaga: Ο Kanye West άνοιξε την επίδειξη μέσα στις “λάσπες” – Video

Her News b

Styling tips που θα κάνουν κάθε σύνολο σου να φαίνεται ακριβό

Her News