HerNews.gr
Ελλάδα

Βασίλης Κικίλιας για απόπειρες εμπρησμού στον Αυλώνα: «Δεν θα γλιτώσετε θα σας βρούμε»

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, για τις απόπειρες εμπρησμού που σημειώθηκαν την Πέμπτη 24/8 στην περιοχή του Αυλώνα.

Για εννέα απόπειρες εμπρησμού στην περιοχή του Αυλώνα έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εικόνα στα πύρινα μέτωπα της χώρας το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Κάποιοι αλητήριοι εμπρηστές βάζουν φωτιές, θέτοντας σε κίνδυνο τα δάση, τις περιουσίες και πρωτίστως ανθρώπινες ζωές», ανέφερε σε έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποίησε το μεσημέρι ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε ότι «Στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην περιοχή του Αυλώνα, από τις 8 το πρωί έγιναν εννέα απόπειρες εμπρησμού. Στις 08:13, στον Αυλώνα έγινε μία απόπειρα εμπρησμού, στις 08:57 στο Συκάμινο δύο απόπειρες, στις 09:47 πάλι στο Συκάμινο τρεις προσπάθειες εμπρησμού, στις 10:51 βόρεια του Αυλώνα μία προσπάθεια και στις 12:01 μ.μ. στους πρόποδες της Πάρνηθας, βόρεια του Αυλώνα, μία προσπάθεια, η οποία και πήρε διαστάσεις».

Πάρνηθα

«Αυτό που συμβαίνει είναι όχι απλά ανεπίτρεπτο, αλλά αισχρό και εγκληματικό. Γίνονται προσαγωγές υπόπτων. Το ανακριτικό της πυροσβεστικής, κυρίως η Ελληνική Αστυνομία και η ΕΥΠ, θα κάνουν τα πάντα για να συλλάβουν τους εμπρηστές. Εγκληματείτε ενάντια στη χώρα, δεν θα γλιτώσετε, θα σας βρούμε, θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη», τόνισε κλείνοντας ο Βασίλης Κικίλιας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο – «Ντροπή σας, ξεφτίλες» φώναζαν μέσα στο δικαστήριο

Her News b

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού

HerNews ka

Τέμπη: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία των δίδυμων αδερφών και της ξαδέρφης τους

Her News b