HerNews.gr
Beauty

3 Μύθοι για τις αισθητικές επεμβάσεις που δεν είναι αλήθεια

Είτε σκέφτεστε, είτε όχι τις αισθητικές επεμβάσεις, όπως το μπότοξ, είναι αρκετά μέρος της κουλτούρας μας που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποιες σκέψεις. Αλλά οι απόψεις σας, καλές ή κακές,  βασίζονται στην πραγματικότητα; Δείτε τι έχουν να πουν οι ειδικοί για μερικές από τις πιο κοινές παρανοήσεις σχετικά με την αισθητική και την πλαστική χειρουργική.

Μύθος 1: Μπορείτε να καταλάβετε πότε κάποιος έχει κάνει μπότοξ

Η αλήθεια είναι ότι αν έχει γίνει καλά δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Όλα τα ενέσιμα πρέπει να χρησιμοποιούνται ομοιόμορφα και συντηρητικά, με τρόπο που μόνο εσείς θα παρατηρούσατε.

Η σταδιακή προσέγγιση είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μια μικρή ποσότητα μπότοξ για να δείτε αν σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εάν θέλετε πιο πολλά, μπορείτε να τα αποκτήσετε σε μελλοντική συνεδρία.

Με θεραπείες νευροτοξίνης όπως το Botox, που παραλύουν τους μύες για να εξομαλύνουν τις ρυτίδες, ο στόχος σας θα πρέπει να είναι η χαλάρωση των μυών σε αντίθεση με το πάγωμα κάθε κίνησης.

Είναι καλύτερο να επιλέξετε έναν γιατρό πιστοποιημένο με βαθιά εμπειρία στις αισθητικές επεμβάσεις. 

Μύθος 2: Τα εμφυτεύματα στήθους μπορούν να διορθώσουν το στήθος

Τα εμφυτεύματα στήθους μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος και το σχήμα του στήθους σας, αλλά δεν μπορούν να διορθώσουν τη σοβαρή χαλάρωση. Στην πραγματικότητα, μπορούν να επιδεινώσουν τη χαλάρωση προσθέτοντας βάρος.

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε ανόρθωση στήθους είναι με ανόρθωση στήθους. Αυτή η επέμβαση ανυψώνει τους μαστούς αφαιρώντας την περίσσεια δέρματος και συσφίγγοντας τον υπόλοιπο ιστό. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι η ανόρθωση δεν αλλάζει το μέγεθος του στήθους.

Μύθος 3: Η λιποαναρρόφηση είναι καλός τρόπος για να χάσετε βάρος

Κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι χάνουν μόλις δύο έως πέντε κιλά λίπους με λιποαναρρόφηση, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Πλαστικών Χειρουργών. Αυτές οι αισθητικές επεμβάσεις επίσης δεν θα διορθώσουν τη χαλάρωση του δέρματος, τις ραγάδες ή την επίμονη κυτταρίτιδα. Μπορούν να βελτιώσουν το σχήμα του σώματός σας, κάνοντάς σας να φαίνεστε πιο αδύνατες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Ποιο είναι το πραγματικό μήκος των μαλλιών της;

HerNewskl

Δέρμα: Συμβουλές για προστασία από τον ήλιο

Her News

Skincare τάσεις για το 2024: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

HerNewskl