HerNews.gr
Μόδα

Τρόποι για να μην φαίνεται το σουτιέν όταν φοράτε εξώπλατο φόρεμα

Όταν φοράτε ένα εξώπλατο φόρεμα, υπάρχουν μερικές επιλογές για να κρύψετε το σουτιέν σας. Μπορείτε να φορέσετε ένα αυτοκόλλητο σουτιέν, το οποίο θα κολλήσει στο δέρμα σας και θα παρέχει υποστήριξη, αλλά και κάλυψη. Μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα στράπλες σουτιέν, το οποίο θα μείνει στη θέση του χωρίς τιράντες. Αν φοράτε φόρεμα με χαμηλή πλάτη, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα σουτιέν που έχει τιράντες τις οποίες μπορείτε να τις δέσετε με τρόπο που να μην φαίνονται. Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι το σουτιέν εφαρμόζει καλά και παρέχει επαρκή υποστήριξη στο στήθος σας.

Σουτιέν και εξώπλατο φόρεμα

Για τα εξώπλατα φορέματα απαιτούνται ειδικά εσώρουχα για το στήθος. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν και ίσως να παρέχουν ανεπαρκή υποστήριξη. Για να δώσετε στο στήθος σας επιπλέον υποστήριξη και να κρύψετε τις τιράντες από το εσώρουχο, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω tips. 

Διαλέξτε ένα μετατρέψιμο σουτιέν στο οποίο μπορείτε να φορέσετε τις τιράντες με διάφορους τρόπους, ανάλογα με το φόρεμά σας, ώστε να μην φαίνονται.

Τα αυτοκόλλητα σουτιέν λειτουργούν καλύτερα όταν δεν έχετε λάστιχο στην πλάτη, επομένως παρέχουν κάλυψη και λίγη ανύψωση στο στήθος.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τις ορατές τιράντες που καταστρέφουν το μοντέρνο αποτέλεσμα στα εξώπλατα φορέματα, οπότε φροντίστε να έχετε πολλά από τα αυτοκόλλητα αυτά. 

Αν τελικά δεν έχετε άλλη επιλογή από το να φορέσετε ένα σουτιέν το οποίο φαίνεται στην πλάτη σας, υπάρχουν μερικοί τρόποι να το κρύψετε. Ένας τρόπος είναι να φορέσετε ένα εξώπλατο φόρεμα με σακάκι ή ζακέτα. Αυτό θα καλύψει την πλάτη ενώ θα σας επιτρέψει να αναδείξετε το φόρεμα. Ένας άλλος τρόπος είναι να φορέσετε ένα εξώπλατο φόρεμα με φουλάρι. Αυτό θα προσθέσει λίγη κάλυψη στην πλάτη. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρώματα και στυλ: Ο οδηγός για την ιδανική επιλογή ρούχων για τον τόνο της επιδερμίδας σου

HerNews ka

Beyoncé: Το total jean look της αξίας 5 χιλιάδων δολαρίων είναι ότι πιο in fashion έχεις δει

HerNews ka

Το 47% των Ελληνίδων υποστηρίζει πως η βιομηχανία της μόδας προωθεί μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς

Her News