HerNews.gr
Ψυχολογία

Πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν βαριέσαι

Η πλήξη συμβαίνει συμβαίνει σε όλους κι είναι απολύτως φυσιολογικό να νιώθεις κάποιες φορές ότι βαριέσαι λίγο ή και πολύ.

Αν νιώθεις κι εσύ ότι βαριέσαι και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να διώξεις την πλήξη, είμαστε εδώ για εσένα. Έχουμε καταλήξει σε μια λίστα με ιδέες που περιλαμβάνει πράγματα που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις. Διάβασε παρακάτω για να βρεις μια δραστηριότητα που σου ταιριάζει, ώστε να μπορείτε να πάρετε πίσω τον ενθουσιασμό σου!

Δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις στο σπίτι

Συμπλήρωσε ένα σταυρόλεξο ή παίξε online παιχνίδια. Αν είσαι με παρέα πρότεινε να παίξετε όλοι μαζί ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Κλείσε την τηλεόραση και προκαλέσε την οικογένεια σε ένα ωραίο επιτραπέζιο παιχνίδι. 

Φτιάξε ένα παζλ. Όταν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου, μια δραστηριότητα που θα σε κάνει να σκεφτείς σίγουρα θα σε βοηθήσει να μην βαριέσαι.

Δες μια σειρά που ήθελες εδώ και καιρό και συνεχώς το ανέβαλες για διάφορους λόγους. Μπορείς επίσης να χαζέψεις παλιές φωτογραφίες ή να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στον υπολογιστή σου.

Βέβαια το να καθαρίσεις και να τακτοποιήσεις το σπίτι πάντα είναι μια καλή ιδέα για να πάψεις να βαριέσαι. Μπορείς μάλιστα κατά τη διάρκεια να αλλάξεις την διακόσμηση, για να ανανεωθεί ο χώρος, αλλά κι εσύ.

Αν βαριέσαι πάρα πολύ επειδή δεν έχεις πάει τελευταία διακοπές, είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσεις ένα ταξιδάκι. Η έρευνα των διακοπών είναι σχεδόν εξίσου διασκεδαστική με το ίδιο το ταξίδι. 

Απλά κοιμήσου! Ο χρόνος που περνάς μόνη σου στο κρεβάτι σου είναι μια άκρως χαλαρωτική δραστηρίοτητα, που σου επιτρέπει να ξεκουραστείς και να αδειάσεις το μυαλό σου από όλες τις σκέψεις.

Χάρισε στον εαυτό σου μια μίνι περιποίηση προσώπου ή και σώματος στο σπίτι σου. Κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο με κεριά, μουσική κι ένα ποτήρι κρασί. Κάνε ένα ολοκληρωμένο skincare με μάσκα προσώπου, κρέμα ματιών, προσώπου και σώματος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μόνο το 9% των ανθρώπων πετυχαίνει τους στόχους του

Her News

Γιατί πρέπει να κοιμόμαστε το μεσημέρι 

Her News b

Γυναικοκτονίες: Το ψυχολογικό προφίλ του δράστη

Her News b