HerNews.gr
Μόδα

Beyoncé: Το total jean look της αξίας 5 χιλιάδων δολαρίων είναι ότι πιο in fashion έχεις δει

Η Beyoncé μοιράστηκε πρόσφατα μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram, επιδεικνύοντας ένα ρούχο που φορούσε ενώ έβγαινε από τη Βραζιλία ενόψει του Σαββατοκύριακου των Χριστουγέννων.

Το σετ τζιν τριών τεμαχίων της – το οποίο προερχόταν από την μάρκα PatBo με έδρα τη Βραζιλία – περιείχε ένα εντυπωσιακό σακάκι (2.200 δολαρίων), ένα περίτεχνο τζιν (1.100 δολαρίων) και ένα συντονιστικό, διακοσμημένο σουτιέν (895 δολαρίων).

Η Beyoncé συνδύασε την εμφάνισή της με μυτερά γυαλιά, ασημένιες γόβες και ασημένιους κρίκους από την Jlani.

Η Μπιγιονσέ

Αν και η εμφάνιση της σούπερ σταρ απείχε πολύ από εκείνο που θα περίμενες από τους εποχιακούς ταξιδιώτες, το περίτεχνο ντύσιμο ήταν ιδανικό για την περίσταση.

Η Beyoncé είχε μόλις γιορτάσει τη βραζιλιάνικη πρεμιέρα της νέας της ταινίας, “Renaissance: A Film By Beyonce”, όπου εξέπληξε τους θαυμαστές σε ένα πάρτι Club Renaissance. Για εκείνη την εκδήλωση, φόρεσε ασημί παγιέτες, φόρεμα με κουκούλα από την Alaïa, διατηρώντας το θέμα της ντίσκο της περιοδείας της.

Η ΜπιγιονσέΗ Beyoncé φρόντισε φυσικά να αποτυπώσει κάθε γωνία του λαμπερού της ντυσίματος.

Υπήρξε ακόμη και μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Jay-Z, στην οποία κρυφοκοίταζε από πίσω της. Ο ράπερ, ωστόσο, ήταν ντυμένος λίγο πιο casual, φορώντας ένα μαύρο καπέλο και γκρι μπλουζάκι.

Η Μπιγιονσέ

Η Μπιγιονσέ

Παρά το γεγονός ότι επιδείκνυε πολλά αστραφτερά ρούχα κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, η Beyoncé σαφώς δεν έχει τελειωμό όταν πρόκειται για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Πάνω από αυτό το ασορτί σετ και το φόρεμα Alaïa με παγιέτες, φόρεσε πρόσφατα καυτό παντελόνι με παγιέτες από την Prada ενώ γιόρταζε τα 54α γενέθλια του Jay-Z.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πιζάμες: Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στους σπιτόγατους φίλους σου!

HerNewskl

Ζιζέλ: Δημοπρατεί φόρεμα της σε γκαλά για 48.000 δολάρια

HerNews ka

Heidi Klum: Ποζάρει braless για το εξώφυλλο της Vogue Greece!

HerNews ka