HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπέσσυ Αργυράκη για τα κακόβουλα σχόλια: «Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα, πρέπει να το ψάξουν»

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη.

Μέσα σε όλα η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά της στις περιφερειακές εκλογές, στα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της αλλά και στις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το σπίτι της πριν από δυο χρόνια.

«Από το ΄90 σας έχω μάθει να κατεβαίνω στις δημοτικές εκλογές. Τώρα αποφάσισα να κάνω ένα βήμα μπροστά και να προχωρήσω στις περιφερειακές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά. Η πρόταση είχε γίνει από τον Γιώργο Πατούλη», δήλωσε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Αναφορικά με το σπίτι της που έγινε στάχτη από τις φωτιές αποκάλυψε: «Σιγά σιγά το φτιάχνουμε. Όλα γίνονται, αυτό που δεν επιστρέφει είναι η ανθρώπινη ζωή. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν να μη στεναχωρήσω τον άντρα μου που έχει την καρδιά το και μετά να τρέξω να προλάβω να δω που είναι τα ζωάκια μου. Υπάρχουν στιγμές που με ρίχνει το γεγονός, αλλά είναι για λίγο γιατί πρέπει να δώσω κουράγιο στην οικογένειά μου».

Για τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται, η Μπέσσυ Αργυράκη δήλωσε: «Ενώ στην αρχή νευρίαζα πάρα πολύ, στο τέλος κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα, δεν τα έχουν λύσει με τον εαυτό τους και προσπαθούν μέσα από κακόβουλες αναρτήσεις να ισορροπήσουν. Πλέον δεν με αγγίζουν και όταν με νευριάζει κάτι πάρα πολύ, απαντάω. Δεν θα κατέβω στο επίπεδό του, αλλά πρέπει να το ψάξουν».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτοψία: Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά τους αρνητές του ρεύματος – Πως είναι η καθημερινότητα χωρίς ρεύμα;

Her News

Η Ελπίδα αποκαλύπτει για τα Ημισκούμπρια 25 χρόνια μετά: “Άλλο τραγούδι ήταν να κάνουμε…”

Her News b

Τζορτζ Τσούνης σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Οι γονείς μου μου δίδαξαν να σέβομαι τους πάντες»

HerNews ka