HerNews.gr
Social News

Ντέιβιντ & Βικτόρια Μπέκαμ: Το τρυφερό φιλί μπροστά από το ηλιοβασίλεμα στις οικογενειακές διακοπές τους

Η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε ένα γλυκό καρουζέλ που καταγράφει τις τελευταίες της γραφικές διακοπές, οι οποίες φαινόταν ότι ήταν στην Κροατία, με τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ , τον γιο τους Κρουζ και την κόρη τους Χάρπερ στο Instagram το Σάββατο.

Σε μια από τις φωτογραφίες, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχουν φόντο ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα καθώς μοιράζονται ένα φιλί και ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε επίσης πολλά στιγμιότυπα μιας οικογενειακής ημέρας στη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της 12χρονης Χάρπερ να χαμογελά σε μια βάρκα με μια κροατική σημαία να κυματίζει και μια άλλη με τον Ντέιβιντ να αγκαλιάζει την κόρη του.

Αργότερα στο καρουζέλ, η Βικτόρια και η Χάρπερ πόζαραν μαζί για μια φωτογραφία στα καταγάλανα νερά.

Η οικογένεια αργότερα πέρασε μερικές στιγμές γέλιου σε μια από τις φωτογραφίες, που έδειχνε τον 18χρονο Κρουζ να σπρώχνει παιχνιδιάρικα κάποιον στο νερό καθώς ο μπαμπάς Ντέιβιντ τον παρακολουθούσε χαμογελώντας.

Η Βικτόρια ολοκλήρωσε την οικογενειακή ανάρτηση με ένα βίντεο με τον πρώην ποδοσφαιριστή σύζυγό της – ο οποίος απολάμβανε τον ήλιο στο σκάφος.

«Ο χρόνος για την οικογένεια είναι το παν», έγραψε στη λεζάντα του καρουζέλ. “Καλό Σαββατοκύριακο, φιλιά από όλους μας xxxx Σ ‘αγαπώ @davidbeckham @cruzbeckham #HarperSeven.”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέλλυ Κελεκίδου: Θετική στον κορονοϊό – Η ανακοίνωσή στο Instagram

Her News

Ed Westwick: Ο πρωταγωνιστής του “Gossip Girl” αρραβωνιάστηκε!

HerNews ka

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανέβασε φωτογραφία που φιλά τρυφερά τη Τζορτζίνα για να πείσει ότι δεν υπάρχουν “σύννεφα”στη σχέση τους

HerNews ka