HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τζορτζ Τσούνης σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Οι γονείς μου μου δίδαξαν να σέβομαι τους πάντες»

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day.

O Τζορτζ Τσούνης, μίλησε μεταξύ άλλων για τους γονείς του, αλλά και για το πως κατάφερε να χάσει κιλά με ελληνικά φαγητά.

«Δεν ήταν μόνο ένα όνειρο ζωής μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου, αλλά ήταν και τα πιο ευτυχισμένα δύο χρόνια της ζωής μου να ζω στην Ελλάδα και ανάμεσα σε Έλληνες», δήλωσε αρχικά ο Πρέσβης των ΗΠΑ ενώ αποκάλυψε ότι οι γονείς του γεννήθηκαν στην Ελλάδα αλλά μετανάστευσαν στις ΗΠΑ και πως ανήκαν και οι δυο στην εργατική τάξη καθώς η μητέρα του ήταν μοδίστρα και ο πατέρας του σερβιτόρος.

«Οι γονείς μου μου δίδαξαν να σέβομαι τους πάντες», τόνισε σε άλλο σημείο ο Τζορτζ Τσούνης.«Οι αναμνήσεις μου από τον Πλάτανο είναι από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής μου. Την πρώτη φορά που ήρθα το 1975 ήμουν 7 ετών και αυτό ήταν το πρώτο καλοκαίρι που κατάλαβα πως μεγάλωσαν οι γονείς μου. Η μητέρα και ο πατέρας μου είναι από ένα πολύ μικρό χωριό της Ορεινής Ναυπακτίας, ένα όμορφο χωριό μέσα στα βουνά, αλλά δεν είχαν ρεύμα ούτε νερό και η τουαλέτα ήταν από την άλλη πλευρά της καλύβας», αποκάλυψε ο Τζορτζ Τσούνης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Πρέσβης των ΗΠΑ μίλησε για τον πατέρα του ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από 22 χρόνια και εξομολογήθηκε ότι του έμαθε τον σεβασμό και το φιλότιμο.

Έπειτα ο Τζορτζ Τσούνης μίλησε για την εντυπωσιακή απώλεια βάρους του εξηγώντας το μυστικό του: «Έχασα 39 κιλά στην Ελλάδα μέσα σε 1,5 χρόνο με ελληνικό φαγητό. Θα πω αυτό, άμα ο Θεός το έκανε, να το φας. Έχω παστίτσιο και μουσακά αλλά τις περισσότερες μέρες τρώω σαλάτα, σούπα, ψάρι, κότα, γαλοπούλα, φρούτα, λαχανικά και νερό. Έχω κόψει τη ζάχαρη, το αλεύρι και περπατάω πάρα πολύ».

«Η πρώτη ανάμνηση που έχω από την μητέρα μου ήταν να λέει “δεν με νοιάζει αν πρέπει να καθαρίζω τουαλέτες και να μπορώ να σε στέλνω στο σχολείο. Θα κάνω ό,τι πρέπει να κάνω αλλά εσύ θα πας στο σχολείο”. Η μητέρα μου έλεγε ότι θέλει να μεγαλώσει επιστήμονες και ότι ήθελε να μου δώσει τις ευκαιρίες που δεν είχαν εκείνοι», δήλωσε σε άλλο σημείο.

Για τη σύζυγό του

«Τα παιδιά μου έμαθαν Ελληνικά πριν μάθουν Αγγλικά. Η σύζυγός μου έχει 7 πρώτα ξαδέρφια που ζουν στη Λαμία, είναι πολύ περήφανη για αυτές τις ρίζες και περνούσε τα καλοκαίρια της στη Λαμία», ενώ για το ποιο είναι το μυστικό του γάμου τους, ο Τζορτζ Τσούνης αποκάλυψε «Η απίστευτη υπομονή εκ μέρους της γυναίκας μου.Κατάφερα να βρω μια ειλικρινή σύντροφο ζωής που μου στάθηκε σε καλές και κακές στιγμές».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κάτια Δανδουλάκη: Ο Χρήστος Πολίτης, η ζωή με τον Μάριο Πλωρίτη και ο… εθισμός στη σοκολάτα

Her News

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω δει και κάποια “θύματα” του #METOO να έχουν επίσης κακοποιητική συμπεριφορά»

Her News

Ελένη Τσολάκη: «Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν & έχουν συμφιλιωθεί με αυτό»

HerNews ka