HerNews.gr
Διεθνή

Ντόλι Πάρτον: «Δεν θα έπαιρνα ποτέ σύνταξη. Ελπίζω να πεθάνω στη μέση ενός τραγουδιού στη σκηνή κάποια μέρα»

Η Ντόλι Πάρτον κατέστησε σαφές ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα.

«Δεν θα έπαιρνα ποτέ σύνταξη. Απλώς ελπίζω να πεθάνω στη μέση ενός τραγουδιού στη σκηνή κάποια μέρα», είπε η 77χρονη Ντόλι Πάρτον την περασμένη εβδομάδα, ενώ εμφανιζόταν ως καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή Greatest Hits.Η Ντόλι Πάρτον το 1976

«Έτσι ελπίζω να πάω. Φυσικά, δεν έχουμε πολλές επιλογές σε αυτό».

Η Ντόλι Πάρτον – η οποία είναι παντρεμένη με τον Καρλ Τόμας Ντιν από το 1966 – πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να εμφανίζει όσο το επιτρέπει το σώμα της.

«Αρκεί να είμαι σε θέση να εργαστώ, αρκεί η υγεία μου να είναι καλή και ο άντρας μου να είναι καλά. Εννοώ, ο μόνος τρόπος που θα επιβράδυνα ή θα σταματούσα ποτέ θα ήταν γι’ αυτόν τον λόγο», είπε.

Η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι διευκρίνισε ότι αισθάνεται «υπεύθυνη» για να κρατήσει ζωντανό το «όνειρο» αφού ήταν «αρκετά τυχερή» να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

«Και κάθε όνειρο γεννά ένα άλλο όνειρο. Μπορείτε να διακλαδώσετε σχεδόν οτιδήποτε συμβαίνει και να το κάνετε και αυτό», πρόσθεσε.Ντόλι Πάρτον

«Έτσι είναι σαν ένα δέντρο με καλές ρίζες – έχει πολλά άκρα και έχει επίσης πολλά φύλλα. Λοιπόν, γιατί να μην το αξιοποιήσετε στο έπακρο; Και δεν είμαι από αυτούς που κάθονται και δεν κάνουν τίποτα».

Η μακροχρόνια καριέρα της Ντόλι Πάρτον ξεκίνησε νωρίς, με την τραγουδίστρια να παίζει στο Grand Ole Opry του Nashville για πρώτη φορά όταν ήταν 13 ετών.

Από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της με το πρώτο της άλμπουμ “Hello, I’m Dolly” το 1967, η Πάρτον έχει κυκλοφορήσει 65 άλμπουμ.

Αυτή τη στιγμή κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν από μια γυναίκα τραγουδίστρια της κάντρι.

Miley Cyrus and Dolly Parton's Cutest Moments Together

Το 66ο άλμπουμ της τραγουδίστριας πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

Το άλμπουμ των 30 κομματιών περιλαμβάνει ονόματα όπως η βαφτιστήρα της, Miley Cyrus, μαζί με τους Lizzo, Elton John και Sting.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κάθε μέρα και πιο αποκαλυπτική η Bianca Censori: Φόρεσε καλσόν αντί για παντελόνι

HerNews ka

Amber Heard: Έρευνα την ανέδειξε από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου

HerNewskl

Eminem: Κυκλοφόρησε την δική του σάλτσα ζυμαρικών «Mom’s Spaghetti» & απογοήτευσε τους θαυμαστές που περίμεναν νέα μουσική

HerNews ka